Guidekontakt

Guidekontakt er kanaliseret samtale med åndelige guider. Det fungerer på den måde, at du stiller spørgsmål og så stiller jeg ind på guiderne og modtager deres svar, som jeg så siger højt.

Åndelige guider kan være de kendte åndelige mestre såsom Jesus, Maria Magdalene, Merlin, Hvide Ørn eller ærkeenglene, eller det kan være guider, som er personligt knyttet til dig. Når du stiller et spørgmål, kommer den guide igennem, som er allerbedst til at svare på netop dét spørgsmål.

Guiderne er ret pædagogiske, så de giver dig ikke nødvendigvis svar i den form, du ønsker, men du får svar i den form, som er bedst for dig. Det vil sige, at de fx kan finde på at stille spørgsmål tilbage til dig selv, for at få dig til selv at finde svaret, eller de kan give dig en øvelse, som gør, at du kan finde svaret i dig selv.

Eksempler på spørgsmål du kan stille guiderne er:

  • Hvad er min livsopgave?
  • Er mit job, min kæreste, min bolig god for mig?
  • Hvordan kommer jeg fri af et uhensigtsmæssigt mønster?
  • Hvorfor sker en bestemt ting for mig igen og igen?
  • Hvornår vil være et godt tidspunkt for mig at rejse på?

Ansvarsfraskrivelse: Da jeg ikke er læge, er der grænser for, hvad jeg må udtale mig om, når det kommer til dit helbred. Jeg stiller ikke diagnoser. Til gengæld kan jeg hjælpe dig med at forstå de følelsesmæssige- eller spirituelle årsager bag dine fysiske symptomer. På den måde kan dine fysiske symptomer give anledning til personlig- og spirituel udvikling for dig.

Sessionen optages på lyd og sendes til dig efterfølgende.

Guidekontakt kan foregå:

  • Med fysisk fremmøde på Egå Havvej 21, 8250 Egå
  • Som fjernsession via Zoom

Eksempel på guidekontakt med healing

Det siger andre om guidekontakt hos Rie Jespersen...

anbefaling af Rie Jespersen fra Maja

Log ind

Mistet din adgangskode?