Styrk dit Selvværd – Hjemme fra sofaen!

Webinarforløb med hypnoterapi og healing: Styrk dit Selvværd

Kunne du tænke dig et bedre selvværd? Selvværdet er fundamentet for at skabe et godt forhold til dig selv og andre. Igennem livet bliver vi præget af vores omgivelser til at have bestemte overbevisninger om os selv. Disse overbevisninger bor i vores underbevidsthed, hvorfra de styrer, hvordan vi tænker, føler og handler. På dette online forløb får du hjælp til at ændre dine overbevisninger og opbygge et stærkt selvværd, så du igen kan møde verden ud fra et stærkt fundament og vise andre, hvem du virkelig er.

Forløbet strækker sig over 10 webinarer af 1,5 times varighed. På hvert webinar modtager du healing og hypnoterapi, og der vil være mulighed for at få sparring og svar på dine spørgsmål. På det første webinar lærer du at lave selvhypnose, så du kan forstærke effekten af behandlingerne ved at lave hjemmearbejde. Webinarerne afholdes live tirsdag aften kl. 19.30-21.00, og kan efterfølgende ses på replay. Forløbet startede 9. oktober, men du kan stadig godt nå at melde dig til. Så kan du se de afholdte webinarer på videooptagelse og deltage live i de resterende webinarer. Healingen og hypnoterapien virker lige så godt på replay som live.

Som deltager kan du streame videooptagelserne så mange gange du vil. Du kan også streame og downloade en lydfil kun med hypnoterapien og healingen, som du kan bruge til at gentage terapien senere.

Webinarrækken afholdes af Rie Jespersen, der er hypnoterapeut, healer og spirituel kanal for guidekontakt. Hun har desuden en baggrund som antropolog og er i mesterlære som Ny Tids Shaman. Som altid når Rie arbejder, er der også et stort felt af åndelige guider og engle, der hjælper til under healingerne.

Log ind

Mistet din adgangskode?