Styrk dit Selvværd

Rie Jespersen Hypnoterapi, Healing, Guidekontakt

Oplever du, at du gang på gang kommer til at bremse din egen succes? Kan det være svært for dig at tro på dig selv og føle dig god nok, som du er? Rigtig mange danskere har et lavt selvværd, men der findes en løsning! Vores overbevisninger om os selv ligger i underbevidstheden, hvorfra de styrer vores tanker, følelser og handlinger. Ved hjælp af hypnose og selvhypnose, kan man ændre disse overbevisninger.

På dette nye forløb med Rie Jespersen i Holistisk Center Århus, bliver du guidet til at ændre dine uhensigtsmæssige overbevisninger, så du kan begynde at tro på dig selv og føle dig god nok, præcis som du er.

Vi mødes en time om ugen, og møderne kommer til at indeholde en kombination af gruppehypnose med healing og undervisning i overbevisninger, underbevidstheden og selvhypnose.

Det er en fordel at følge forløbet fast, da du får mest ud af hypnosen, hvis den gentages jævnligt over en periode. Det er dog sagtens muligt at springe over nogle gange og stadig få noget ud af det. Du lærer at lave selvhypnose og for at få optimalt udbytte af kurset, anbefales det at du bruger 5-10 minutter hjemme hver dag på at lave selvhypnose.

Tid: Hver fredag kl. 16.30-17.30 med start fra fredag d. 8. juni og frem til og med oktober 2018. Feriepause i juli og uge 42.

Sted: Holistisk Center Aarhus, Søren Frichs Vej 42F, 1., Åbyhøj

Tilmelding: https://holistisk.org/kalender. Du tilmelder dig til hver enkelt fredag separat, så du er ikke forpligtet mere end de gange, du har tilmeldt dig til. Der er plads til 13 deltagere hver gang. Du kan sagtens være med, selvom du ikke har været med de foregående gange.

Pris: 50 kr pr. gang (kontant eller Mobilepay). Det er gratis at deltage, hvis du er medlem af Holistisk Center Aarhus. Det kan du blive her.

Det er også muligt at købe lydoptagelserne fra kurset og dermed deltage hjemmefra. Det gør du ved at:

  1. Sende en mail til kontakt@riejespersen.dk med din bestilling
  2. Betale enten via Mobilepay til 44197, bankoverførsel til reg. nr. 9129, konto 0004330870 eller ved at kontant betaling.
  3. Så snart jeg har modtaget din betaling, sender jeg de lydfiler, der allerede er blevet produceret. Du vil løbende modtage de lydfiler, du har betalt for, i takt med at de bliver produceret.

Pris:

En enkelt lydoptagelse: 25,-

Hele forløbet á 16 gange: 300,- (Spar 100,-)