Ønsker du at skrive en anmeldelse?

Tusind tak, det sætter jeg virkelig pris på!

Du skriver anmeldelsen inde i webshoppen på det enkelte produkt.
1. Find den ydelse eller det produkt i webshoppen, som du ønsker at anmelde

2. Klik på det, for at åbne siden med produktet/ydelsen

3. Klik på “anmeldelser” under beskrivelsen, for at folde anmeldelserne ud

4. Tilføj din anmeldelse nederst

Morten Olesen, klient til SoulKey


Soul Key is beyond words!! Rie er en enestående professionel, helt igennem unik behandler. Hun udstråler kompetence i hele hendes væren samt i processen fra start til slut. Hendes nærvær, omsorg og kærlige ro skaber et trygt, imødekommende rum til at arbejde/rejse ind i følelser, sansninger og mentale aspekter af dig selv på dybere niveauer. Rie guidede mig i et space af transformation. Rejsen ind i mig selv, var en meget smuk, kærlig, hjertevarm og naturlig proces at blive ført igennem af Rie. Med gråd, grin, pauser, healing samt fascinerende oplevelser, er følelsen af forløsning, indsigt og læren om mig selv en underdrivelse af oplevelsen i helhed. Tiden forsvandt, følelsen af at svømme, flyde med flowet i havets dyb, give slip, og samtidig vide at du ikke bærer dig selv alene er ubeskriveligt. Rie assisterede mig igennem alt undervejs på den mest medmenneskelige måde jeg oplevet hos en behandler til dato. Jeg er dybt taknemmelig for min oplevelse, Rie har mine varmeste anbefalinger som sjæl, menneske, og ikke mindst som den vidunderlige powerful behandler hun er.

Gitta Kaas, klient


Rie er utrolig sød og nænsom, hun er i stand til at bevæge sig helt let, roligt og ufarligt omkring rigtig svære emner, hvilket er en stor gave når man kommer med den slags. Hun er vildt dygtig, formår at arbejde rigtig effektivt med både krop, sjæl og psyke. Jeg mærkede rigtig meget fysisk i kroppen under den healing jeg først fik, og under hypnosen fik vi virkelig fat i nogle gamle problemer, der var klar til at blive forløst. Og så er Rie et virkelig godt menneske, det er mit indtryk at hun rigtig gerne vil hjælpe bedst muligt, gøre arbejdet helt og gøre det færdigt. -Som klient gør det bare en rigtig glad indeni.

Jonas, deltager på 'Kend dig Selv'


Webinaret "Kend dig selv" har på rekordtid fået stor indflydelse på mit liv, og nu falder brikkerne på plads med fuld fart. Jeg har fået stor forståelse for, hvem jeg er. Min væren og gøren. Min personlighed. Webinaret har som en bonus givet mig nogle ekstra gaver, som jeg ikke var forberedt på at få, men som jeg har længdes efter i mange år. OG NU DUKKER DE OP! Ved at lære mig selv at kende, begynder jeg automatisk at manifestere ting ind i mit liv, som tjener mig godt. Gemte indre ressourcer er blevet vækket til live og sikkert flere er på vej. Nye mennesker er begyndt at dukke op, og nye situationer er foran mig. Nye fornemmelser. På en eller anden måde føles det som om, at mit liv først er begyndt nu. Mit rigtige og eventyrlige liv. Undervisningen er varm, empatisk, professionel og autentisk, og Rie er klædt godt på til at levere en spændende og nærende viden. Man kan tydeligt mærke, det er noget hun har stor erfaring med, og hun er meget stærk i healingsfeltet, der i øvrigt er inkluderet i undervisningen. Jeg er meget taknemmelig for det her, og vil varmt anbefale det til jer andre derude. Det har forandret mit liv og givet mig ny gnist og inspiration. Kære Rie. Tusind tak for at se mig og vise mig vej.

Jonatan, klient


Min oplevelse hos Rie var helt ud over det sædvanlige. Der var så klar en forbindelse til de åndelige guider, at jeg helt glemte, det var Rie, der sad foran mig. Mine spørgsmål blev besvaret med enorm autoritet, men i en blid og kærlig facon. Fik ud over mine spørgsmål besvaret, også nogle gode værktøjer med mig. I det hele taget var det en utrolig opløftende og givende oplevelse.

Emotionskoden

Dette forløb har ændret mit liv til det positive. Jeg føler mig meget mere glad og fri. Jeg har kunne fortælle ting til en person, jeg førhen ikke kunne sige i flere år pga. angst i halsen, hvor det nu kom helt flydende ud, uden nogen problemer. Jeg har været glad og fuld af energi i nu en måned. Hvor jeg ellers havde meget dårlige dage hver dag. Jeg tør at gøre de ting, jeg i flere år har vært bange for at gøre. Tak Rie!

Joy, klient til Emotionskoden

Det har været en meget stor øjenåbner for mig at gennemgå “Heart-Wall Removal”
Jeg har kunnet genkende langt størstedelen af de fastlåste emotioner i mig selv og har nu efterfølgende fornemmet en lethed i hovedet, ikke så hurtig stresset, bedre humør, jeg kan mærke, hvad der kommer fra mig- og hvad fra andre, så det er mere rene følelser inde i mig og jeg har en ro og en ny forståelse for mine følelser.
Pludselig er det kun mine og jeg ved, hvad de betyder.

Mange tak for dig, Rie!

Marianne, klient til Emotionskoden (fjernelse af Heart-Wall)

Jeg er dig så taknemmelig og glad for at du introducerede mig til Emotions Koden metoden af Bradley Nelson. Ved din hjælp og kærlige guidning har jeg fået forløst min “hjertemur”.

Jeg har efterfølgende oplevet en ”ny” og mere autentisk følelse af indre glæde. Jeg oplever en anden åbenhed i mit hjerte, hvilket jeg rent faktisk mærkede fysisk og energetisk under den sidste session. Jeg oplever bedre at kunne mærke, hvor mine grænser går, hvad der føles rigtig og forkert for mig, og derved er jeg bedre i stand til at følge mit hjertes guidning.
Der gik forbavsende kort tid, før jeg kunne mærke forandringer i min krop, mit sind og mit stressede nervesystem er faldet mere til ro.
Jeg er selv terapeut. Og jeg har bl.a. kendskab til Tankefeltterapi og Emotionel frihedsteknik forvejen, som minder lidt om denne metode, men jeg oplever Emotions Koden metoden frisatte og bevidstgjorde mig på et endnu dybere plan. Jeg har arbejdet meget med selvudvikling på forskellige måder igennem mange år, og jeg er nu blevet meget nysgerrig på at dykke ned i flere lag og tiltag i mig selv igennem denne metode.

Hos Rie er man i professionelle hænder, hun ved, hvad hun taler om. Hun er rummelig og givende, empatisk og meget dygtig. Hun skaber et rum af tillid, samarbejde og synkronisitet. Jeg får altid en dybere forståelse af mig selv, igennem sessionerne med Rie.
Af hjertet Tak til dig Rie for denne fantastiske gave!

Klient til Emotionskoden (fjernelse af Heart-Wall)

Sjælehentning med Rodfæstelseshealing

Rie og guider og engle og vejledere, var for ca 3 uger siden sammen om at hente alle mine tabte sjæle fragmenter, som var strandet i tidligere liv. Det var en virkelig stor oplevelse. Jeg var meget meget afslappet undervejs, men mærkede utrolig meget energi fare igennem min krop, fra start til slut.
Effekten healingen har haft på mit liv, er ret fantastisk.
– At det var en sjælerests-hentning, passer virkelig godt med den måde jeg oplever virkningen på. Jeg føler mig meget mere “samlet” – som om jeg, mit væsen og min kraft er blevet større og stærkere. Det føles som om jeg har en større motor at trække på. Det var virkelig lige det, jeg havde brug for, på min rejse lige nu. Det føles simpelthen så fantastisk og har også givet mig mere mod og bedre selvværd.

Allerede dagen efter, satte jeg mig ned og tog hul på nogle opgaver jeg har haft udskudt i op til 9 måneder. I ugerne herefter, har jeg fået taget hul på og fulgt flere ting til dørs, som jeg har haft udsat og udsat og nogle af dem også frygtet rigtig meget. – Det har nok været den største gevinst for mig, handlekraft! Pludselig kunne jeg gøre ting, jeg plejede at frygte uden de store krumspring. Jeg kan stadig godt blive bange, men er nu lidt ligeglad med det og har pludselig på en eller anden måde, fået mere energi, mod og pondus til at gøre det alligevel. Det føles ret fantastisk. Energien og pondus nyder jeg også godt af i forbindelse med mit arbejde og min yogatræning. Jeg kan klare mere – og det er ret fantastisk, da jeg fik en alvorlig kronisk sygdom tilbage i 2008.
Jeg er simpelthen så mega imponeret over effekten på denne forholdsvis korte behandling, og giver Rie mine aller varmeste anbefalinger. Rie er oprigtigt varm og hjælpsom og helt enormt kompetent. Der kommer så meget højfrekvent energi igennem når hun arbejder, og jeg føler mig 100% tryg i hendes hænder, hvilket ellers godt kan være en udfordring for mig. Jeg er vildt imponeret over effekten på denne forholdsvis korte behandling.
Tusinde tak Rie!

Gitta, klient til Rodfæstelseshealing

Rodfæstelseshealingen har støttet mig i at slippe negative mønstre og jeg føler mig lettere og mere positiv nu. Jeg kunne mærke, at der blev ryddet op i mit indre under healingen. Efterfølgende har jeg også lagt mærke til, at jeg har haft mere energi end normalt. Det har været nemmere at overskue de daglige gøremål samt aktiviteter. Rie oplevede jeg som tillidsvækkende og med et ægte ønske om at støtte og hjælpe. Healingen har været gavnlig og værdifuld for min personlige proces. Jeg kan varmt anbefale Rodfæstelseshealing.

Joachim, klient til Rodfæstelseshealing

Af hjertet tak for en vidunderlig oplevelse da jeg modtog en rodfæstelses healing af dig den anden dag.
Du er meget dygtig til at skabe en god og tryg atmosfære, og din tilgang er meget professionel og samtidig er du så naturlig og rolig.

Jeg oplevede en fantastisk balance mellem en dyb ro og samtidig gav du nogle meget smukke beskeder fra dine åndelige samarbejdspartnere.

Jeg følte mig meget genkendt på en række livsområder, og de beskeder, jeg modtog fra dig og og fra den åndelige verden, gav mig styrke og stolthed på et meget dybt plan. En helt unik og meget personlig oplevelse.

Denne genkendelse har jeg kunnet tage med mig og den i sig selv har virket meget healende på mig, fra at gå rundt i usikkerhed til at jeg føler mig meget stolt og meget værdig. Samt mine stresssymptomer er helt væk. Er glad for jeg havde fri dagen efter healingen, så jeg kunne skabe to omkring mig selv, til at lade oplevelsen lande og integrere sig, da det var en meget dyb oplevelse.

Under selve healingen oplevede jeg din ro og din varme fra dine hænder som en meget stærk og kærlig kombination. De beskeder, du gav mig undervejs, har jeg kunne bruge meget effektivt og simpelt, jeg er dybt taknemmelig. Føler jeg er blevet opgraderet og har fået en ekstra dimension af beskyttelse med mig i mit liv.

Under healingen hentede du og spirit sjælsrester hjem, og denne del af healingen har gjort, at jeg efterfølgende har følt mig meget mere samlet som person, som om jeg bedre kan mærke mig selv, mine lyster og behov, samt det er blevet meget nemmere for mig at skabe kontakt til mit højere selv.

Så alt i alt føler jeg mig genkendt, anerkendt og opgraderet både menneskeligt og åndeligt.

Af hjertet tak.

Du er fantastisk Rie!

Og vil lige fortælle dig at jeg virkelig kan mærke at mit hjerte er blevet fornyet, jeg har sådan en ren og højfrekvent følelse fra mit hjerteområde hele tiden. Det er vidunderligt!

Dorthe, klient til Rodfæstelseshealing

Synergi-healing

“I november 2017 modtog jeg en healing på ca. 40 min. af Rie Jespersen og Julie Mariel, hvor de arbejdede sammen om at heale mig. Resultatet af den healing er, hvad jeg vil kalde mirakuløs.

Jeg har i mange år haft alvorlige problemer med mine nakkehvirvler, som simpelthen sad forkert. Røntgenbilleder viste, at de stak udad og udover at skabe problemer i nakken skabte det også problemer ved den øverste ryghvirvel, fordi den blev presset nedad og indad af de nakkehvirvler, der sad forkert, hvilket resulterede i smerter og hævelser i den øverste del af ryggen og samtidig alvorlige smerter i nakken, som også forplantede sig som slemme langvarige migræner og spændinger. Desuden har jeg i årevis ikke kunne bruge mine hænder og arme som normalt, bl.a. har jeg ikke kunne tegne eller male i ca. 4 år, som jeg ellers plejede at gøre ganske ofte og har gjort hele mit liv. Bare en times tegning gav mig alvorlige smerter og migræne i ca. 14 dage.

Rie healede mig med Reiki healing og samarbejdede med ikke-fysiske healere og Julie healede mig med Human Power release healing.

Pga. nakken sad jeg op under healingen og Julie sad foran mig og Rie var dels bag ved mig og dels ved siden af mig. Jeg er meget følsom overfor energier og lysvæsner og kan se og mærke begge dele. Jeg mærkede tydeligt fra starten tilstedeværelsen af lysvæsner og energier, og da jeg på et tidspunkt åbnede mine øjne og ville kigge på Julie, var der så meget energi der flimrede i luften, at jeg næsten ikke kunne se hende, på et tidspunkt så jeg også med mine indre øjne en stor lysspiral der drejede omkring hele min krop.

Det tog ikke lang tid før at min nakke faktisk begyndte at sige knæk knæk knæk, den knækkede løs selvom ingen rørte den, og jeg kunne mærke at noget satte sig på plads. Ganske kort efter healingen opdagede jeg, at jeg kunne se til siden uden at skulle dreje hele min krop med og jeg kørte en finger ned af nakken og kunne mærke at knoglerne ikke længere stak ud, det kunne min mand også mærke. Desuden har min mand bemærket at hævelsen øverst på min ryg er blevet mindre og at min kropsholdning er begyndt at blive bedre, Jeg kan selv mærke, at jeg ikke længere behøver at krumme overkroppen sammen pga. smerter. Hvad mere er så kan jeg faktisk tegne nu igen uden at få migræne, og jeg kan bevæge mig mere frit og bruge mine arme mere end før.

Derfor betegner jeg denne healing som mirakuløs fordi mine knogler satte sig på plads og jeg kan tegne igen efter så mange år.”

Line Kirk, klient til Synergi-healing.

“Jeg har været så heldig at modtage en Synenergihealing hos tvillingerne Rie og Julie, og det var en virkelig stærk og helende oplevelse.
Rie og Julie står så stærkt i deres tvillingekraft at man kan blive rummet lige meget hvad man kommer med.

Jeg ved, at jeg burde holde mig til at bruge jeg-form og kun tale på egne vegne. Men nogen gange så møder man så passionerede og kompetente mennesker, at det er nødvendigt at gå ud over sine ellers rimeligt gode manerer for at få et budskab ud i verden.

Jeg kom med mange forbehold og negative selvbilleder til Behandlerhuset i Risskov og de blev alle gjort til skamme på den allerkærligste måde i søstrenes rene lys og energi.

At arbejde med og være i energi er så naturligt for Rie og Julie, at det bliver helt selvfølgeligt at give sig selv lov til at læne sig ind den meget omfavnende healing de tilbyder. De er en meget stor inspiration med deres nærmest intergalaksiske rummelighed og den klippefaste åbenhed, de har over for alt og alle. Godt nok er de meget unge derfra hvor jeg står, men der er noget meget gammelt og erfaret over deres ståsted og deres tilgang, som er helt ufatteligt betryggende.
Det skal jo nok gå alt sammen selvom at man og vi sommetider skal grueligt meget igennem for at opnå lærdom.

Jeg sender hermed mine allervarmeste anbefalinger
til tvillingernes arbejde.”

Med kærlig hilsen fra Dorthe (Klient til Synergi-healing)

“Har det så godt.

Under healingen så jeg gul/grøn og blå/lilla farver, som efter et hårdt slag(trælår), som senere forsvandt.

I aftes stod jeg op i 2 timer til en fodboldkamp, hvad jeg ikke kunne før.

I nat vågnede jeg øm i ryggen, som efter intensiv massage, som nu har fortrukket sig.

Håber på flere positive resultater, hvad jeg er sikker på kommer. Kan varmt anbefale jer.
Havde ville vente med at skrive, men kan ikke få armene ned.”

- Else Agerskov (Klient til Synenergi-healing)

“Helt tilfældigt (og så nok alligevel ikke) fik jeg en
synergihealing af Rie og Julie mod eksamensangst.

Jeg havde aldrig før mødt eller hørt om dem, men de var enormt søde og jeg var ikke i tvivl om, at jeg blev mødt fordomsfrit.

Selve healingen var behagelig og det var rart at Rie og Julie hele tiden fortalte hvilke energier, fornemmelser og beskeder de modtog.

Selvom de i princippet var fremmede mennesker, så føltes det som om de kendte mig og sagde nogle ting, som passede ret godt på mit væsen.

De efterfølgende dage føltes det som om jeg havde været en tur i fitness! Mine skuldre var ømme og jeg var ret træt – det er vildt hvordan kroppen og underbevidstheden arbejder sammen…

Jeg vil i fremtiden klart følge deres arbejde og er sikker på, at jeg møder dem igen på et tidspunkt.”

- Sofie (Klient til Synergi-healing)

SoulKey

“Rie er super god og meget professionel i sin behandling. Hun er meget opmærksom på sine patienter og tryghedsskabende.

Soul Key sessionen var en meget lærerig og positiv oplevelse for mig, og det kan helt sikkert anbefales!”

- Mikkel

“En indsigtsfuld SoulKey hypnose, hvor jeg ubesværet ved Ries hjælp blev guidet til de guddommelige hjælpere, jeg skulle have kontakt med og få inspirationer fra.

En kærlig og afslappet atmosfære blev hurtigt skabt med de informationer, jeg havde brug for, inden vi gik i gang.

Selve seancen blev en intens blanding af sansemæssige
indtryk, livgivende healing og energiarbejde, vigtige budskaber og refleksioner i relation til de fremsendte intentioner og spørgsmål.

En bevægelig og frisættende bearbejdning, der udviklede sig under seancen, samtidig med nye overraskende budskaber og åndelige væsner dukkede op.

Det skabte en smuk kobling mellem de opgaver, jeg virker med i dag og dem, der venter forude.”

Elin

SoulKey is beyond words!! Rie er en enestående professionel, helt igennem unik behandler. Hun udstråler kompetence i hele hendes væren samt i processen fra start til slut.

Hendes nærvær, omsorg og kærlige ro skaber et trygt, imødekommende rum til at arbejde/rejse ind i følelser, sansninger og mentale aspekter af dig selv på dybere niveauer.

Rie guidede mig i et space af transformation. Rejsen ind i mig selv, var en meget smuk, kærlig, hjertevarm og naturlig proces at blive ført igennem af Rie.

Med gråd, grin, pauser, healing samt fascinerende oplevelser, er følelsen af forløsning, indsigt og læren om mig selv en underdrivelse af oplevelsen i helhed.

Tiden forsvandt, følelsen af at svømme, flyde med flowet i havets dyb, give slip, og samtidig vide at du ikke bærer dig selv alene er ubeskriveligt. Rie assisterede mig igennem alt undervejs på den mest medmenneskelige måde jeg oplevet hos en behandler til dato. Jeg er dybt taknemmelig for min oplevelse, Rie har mine varmeste anbefalinger som sjæl, menneske, og ikke mindst som den vidunderlige powerful behandler hun er.

Morten, klient til SoulKey

“Jeg har netop besøgt Rie og fået en Soul Key session efter at have hørt det fantastiske webniar “Hvad sker der efter livet”.

Jeg kom langt omkring og tilbage i tidligere liv og blev bekræftet i, at jeg er på rette vej i min spirituelle udvikling.

Sessionen foregik i trygge rammer hos Rie, som fik utrolig meget med og god respons til mig.

Sessionen var både oplysende og lærerig i måden at kommunikere med mine guider og bede om hjælp,
og så kan man høre lydfilen igen og igen og/eller læse det nedskrevne fra Rie – en dejlig oplevelse.”

- Birthe, klient til Soul Key hypnose

“Det at blive modtaget af dig, var så hjerteligt. Jeg følte mig i trygge rammer, og var fra start klar over at du var den rette til at hjælpe og guide mig gennem sessionen. Du er nænsom, hjælpende og støttende, havde en stor indlevelse i, hvor mine behov var, både før, efter og i selve sessionen.

Selve sessionen var en fantastisk oplevelse, det at blive ført/guidet rundt af dig, hvor jeg fik afdækket nuværende og tidligere liv var så fantastisk.

Det har givet mig svar på de spekulationer jeg havde, som længe har fyldt meget i min bevidsthed. Det at jeg har fået svar, har givet mig ro, jeg er klar over at jeg skal arbejde videre med det, men det er også lettere, når visheden for at tingene er som de skal være er blevet bevidst.

Tak Rie for en uforglemmelig oplevelse. ️Er dig dybt taknemmelig, og vil varmt anbefale dig til andre.”

Kærligst Annette (Klient til Soul Key Hypnose)

Healing med Klarsyn

“Tusind tak for en meget smuk og givende oplevelse hos dig (…)

Jeg gik derfra med en følelse af dyb taknemmelighed over at have modtaget en healing så fin og ren, at jeg kunne komme til klarhed med alle disse svære ting, som havde været vanskelige at håndtere i så mange år.

~ Lene

Min oplevelse hos Rie var helt ud over det sædvanlige. Der var så klar en forbindelse til de åndelige guider, at jeg helt glemte, det var Rie, der sad foran mig. Mine spørgsmål blev besvaret med enorm autoritet, men i en blid og kærlig facon. Fik ud over mine spørgsmål besvaret, også nogle gode værktøjer med mig. I det hele taget var det en utrolig opløftende og givende oplevelse.

Jonatan, klient til guidekontakt

Kurser

“Jeg har virkelig været glad for at være med på Manifestation Med Mening. Ries forløb kan varmt anbefales.

Det er simpelthen fantastisk, hvad vi har lært,
og hvad der er kommet igennem fra guderne.
Hver gang har jeg følt mig så beriget og heldig.
Hver gang har der også været en eller flere sætninger,
som har rørt mig dybt, og som jeg har tænkt meget over i ugen efter.

Min yndlingssætning er nok et svar fra guiderne, omkring at tro på det man vil manifestere, det lyder noget i stil med; “Du behøver ikke at skulle tro på planen fra nu af og hele resten livet, du kan nøjes med at tillade dig selv at tro helt og fuldt på den i dag og så gøre det samme igen i morgen”
-det fif bruger jeg hver dag nu.

Rie er også en virkelig sød, omsorgsfuld og professionel vejleder ind i manifestationens verden.
Og hendes kontakt til guiderne er simpelthen helt fænomenal.

Det har været så fedt at kunne få svar på en masse spørgsmål direkte fra guiderne. De svar har ledt mig videre til nogle fantastiske fremskridt som jeg arbejder med nu og nyder virkelig godt af.
En stor anbefaling herfra. Tusind tak.”

- Gitta, deltager på 'Manifestation med Mening'

Det har været super spændende at høre om de forskellige tilgange og om de dybere aspekter af guidekontakten. Jeg har også super gavn af Ries healinger og groundingsøvelser. TAK fra hjertet 🙂
Det har bare været så super fint det hele. Meget udførligt med noter, replays og ovenikøbet lydfil.
Jeg vil helt sikkert anbefale kurset. Synes Rie sidder med en bred og faglig viden, hvis man er nysgerrig på guidekontakt. Det giver tryghed og ro at være i kontakt med ens guider, noget jeg tænker alle ville have stor glæde og gavn af 🙂

Deltager på ’Lyt til dine Guider’

Jeg har lært at tage kontakt. Jeg har lært at arbejde med guidekontakt samtidig som jeg arbejder på en tekst. Altså at skrive i et slags guideflow. Dette har været rigtig spændende og brugbart. Har skrevet en del af teksten til min hjemmeside på denne måde og til mit kursus. Jeg har lært at stole på kontakten. At tage presset fra mig selv. Jeg har lært mere om opbygningen af den energetiske verden og “hvor” guiderne er. Dette har givet mig en tryghed.

Jeg vil anbefale det fordi at Rie er sådan er dygtig lærer. Meget pædagogisk. Alt er letforståeligt men samtidig føles det dybtegående. Jeg har følt mig guidet og tryg hele vejen igennem.

Deltager på ’Lyt til dine Guider’

Jeg har lært at kommunikere med mine guider og lærer hver dag noget nyt.

Jeg er meget tilfreds med de mange øvelser og formen generelt.

Jeg vil helt klart anbefale kurset, fordi der er mange øvelser og klare korte forklaringer

Hanne, deltager på 'Lyt til dine Guider'

Forventningerne er til fulde indfriet.

Jeg har fået yderligere inspiration til kontakt med Guiderne, udover, hvad jeg allerede vidste. Der sker nyt i hver uge.

Det virker godt med en veksling mellem teoretiske oplæg og praksisøvelser, hvilket har været i fin balance på kurset.

Det har været meget berigende at deltage på. Noget er kendt og andet nyt med en meget fin etik og didaktisk følsomhed og vid.

Elin, deltager på 'Lyt til dine Guider'

“Jeg har deltaget i forløbet “Styrk dit Selvværd”, og jeg har følt glæde og begejstring hver gang jeg har deltaget.

Rie sætter en tryg og tillidsvækkende ramme for undervisningen, og formidler med ro og kærligt nærvær øvelserne. Både i præsentationen af øvelserne samt i hendes guidance.

Jeg oplever en meget ren energi i Ries nærvær, samt at man som deltager bliver mødt med rummelighed og nænsom respekt.

Jeg har kun gode ting at sige, og vil anbefale Rie til alle, som har lyst til at prøve det hun tilbyder.”

- Vibeke, deltager på 'Styrk dit Selvværd'

Min forventninger er mere end indfriet. Jeg havde ikke rigtig nogen konkrete forventninger ud over at jeg var nysgerrig på det at bede om hjælp. Ikke noget jeg har brugt før, men helt sikkert noget som er blevet en del af mig nu. Jeg møder rigtig meget jeg ikke forstår og ikke synes jeg kan, men jeg kan mærke hvordan det har rykket mig på disse 8 uger. Jeg oplever at bliver taget godt vare på. Og det var som om at rækkefølgen i kurset passede til de spørgsmål, issue jeg mødte undervejs. Meget pudsigt.

For mig har det virkelig været en øjenåbner for, hvilken bevidsthed, styrke og aktivitet guidekontakt kan tilføre mig omkring mine fysiske, mentale, følelsesmæssige og energetiske “kroppe”. Mit udgangspunkt for guidekontakt var lig nul. Jeg har oplevet under disse 8 uger, at jeg har fået kontakt til mig selv på et andet plan og så mange værktøjer til at hjælpe mig selv tilbage til mig selv og så begynde at få en større forståelse af hvem er jeg. Og tak for det kære Rie. Både din visdom, de mentale øvelser samt din faglige, kærlige, uperfekte, ligeværdige og favnende væremåde, har virkelig give mig en helt ny dimension i min personlige udvikling. Jeg er stærkt inspireret og godt klædt på til, at øve mig I at blive støttet og vejledt via guidekontakt hen mod mit livsformål. Af hjertet tak.

Det har været helt fantastisk og jeg er tydelig i proces på den gode måde. Ord er ikke min stærke side, og det er virkelig svært for mig at sætte ord på alt det jeg har lært, men det føles utrolig rigtig for mig.

Lene, deltager på 'Lyt til dine Guider'

Webinaret “Kend dig selv” har på rekordtid fået stor indflydelse på mit liv, og nu falder brikkerne på plads med fuld fart.
Jeg har fået stor forståelse for, hvem jeg er. Min væren og gøren. Min personlighed.

Webinaret har som en bonus givet mig nogle ekstra gaver, som jeg ikke var forberedt på at få, men som jeg har længdes efter i mange år. OG NU DUKKER DE OP!
Ved at lære mig selv at kende, begynder jeg automatisk at manifestere ting ind i mit liv, som tjener mig godt. Gemte indre ressourcer er blevet vækket til live og sikkert flere er på vej. Nye mennesker er begyndt at dukke op, og nye situationer er foran mig. Nye fornemmelser.
På en eller anden måde føles det som om, at mit liv først er begyndt nu. Mit rigtige og eventyrlige liv.

Undervisningen er varm, empatisk, professionel og autentisk, og Rie er klædt godt på til at levere en spændende og nærende viden. Man kan tydeligt mærke, det er noget hun har stor erfaring med, og hun er meget stærk i healingsfeltet, der i øvrigt er inkluderet i undervisningen.

Jeg er meget taknemmelig for det her, og vil varmt anbefale det til jer andre derude. Det har forandret mit liv og givet mig ny gnist og inspiration.

Kære Rie.
Tusind tak for at se mig og vise mig vej.

Jonas, deltager på 'Kend dig Selv'

Hypnoterapi

Til dig som føler sig guidet til at booke en hypnoterapi session med Rie, kan jeg varmt anbefale dig det. Rie lytter med nærvær og gør selve terapien til en magisk, yderst personlig, dyb, smuk og spirituel oplevelse. Rie har hjulpet mig til at overvinde begrænsede overbevisninger i mit personlige liv, samt i min nyopstartede virksomhed Izendo.dk. Super glad og taknemmelig over at kunne ha sådan en fantastisk og personligt befriende session. Rie arbejder yderst professionelt og så har hun bare den mest naturlige “nede på jorden” og behagelige aura omkring sig. Hvis det føles rigtigt for dig , så gør dit selv og din sjæl den tjeneste at få booket en tid hos hende i dag. Ekstra kæmpe plus er den lydfil hun efterfølgende optager og sender til dig med personlige kraftfulde affirmationer så du har lettere ved at integrere de dybe indsigter og keywords du vil opleve og få under hypnoterapien.

Valdemar, Izendo.dk

“Jeg har det godt, for jeg sover bedre. (…) Generelt sover jeg nu flere nætter i træk uden besvær. Det er så fantastisk. Det at vågne efter en god nats søvn er en verden til forskel fra 5 timers søvn!

Desuden skal du vide, at din healing af mine hofter har gjort underværker. Jeg havde virkelig døjet med smerter, som jeg ikke helt forstod (…). De er fuldstændig væk nu.

Tusinde tak for din hjælp. Jeg giver dig de varmeste anbefalinger.”

- Mette