Kunne tænke dig et foredrag i din forening eller virksomhed? Så er du meget velkommen til at kontakte mig på kontakt@riejespersen.dk eller mobil 60855119 og få en snak om dine ønsker.

Foredragenes varighed og indhold kan tilpasses det konkrete publikum.

Spirituel Indefra

Fra Lærerbørn i Thy til Moderne Shamaner

Allerede som børn i Thy følte tvillingerne Julie og Rie sig anderledes. De havde en indre følelse af, at der måtte være en højere mening med tingene, og at der var en åndelig forklaring, de manglede at få. Denne indre dragning har ført pigerne ud på en søgen, hvor de har måttet træde stien mens de gik. Undervejs har de mødt spirituelle læremestre og fået spændende mystiske oplevelser, som har formet dem til at blive de moderne shamaner, de er i dag.

I dette foredrag kommer du på med på Rie og Julies personlige rejser og bliver indviet i de mysterier, der har åbnet sig for dem på vejen. Rejsen viser, at spiritualitet ikke er i modstrid med logik og rationalitet, men blot er en anden måde at erfare verden på. De viser, at det spirituelle i livet er tilgængeligt for alle, og at vi alle kan blive gladere mennesker, hvis vi tør følge vores intuition.

De Bosniske Pyramider

Hør om en helt utrolig opdagelse med potentiale til at revolutionere vores historieopfattelse. Hvad har man fundet? Hvilke spirituelle fænomener er på spil omkring pyramiderne? Og hvorfor rejser mange dertil for at blive helbredt?

Har du hørt om de bosniske pyramider? Hvis ikke, er du langt fra den eneste.

i 2005 opdagede Dr. Semir Osmanagic ikke mindre end 5 pyramidelignende strukturer en halv times kørsel fra Bosnien-Hercegovinas hovedstad Sarajevo. På trods af mange beviser for, at pyramiderne er ægte, og at Solpyramiden er 29.200 år gammel og 270 meter høj, har videnskaben i vidt omfang ignoreret eller ligefrem modarbejdet udbredelsen af nyheden om pyramiderne.

Til dette foredrag kan bl.a. du høre mere om, hvad der er fundet i Bosnien og om hvilke spirituelle fænomener der er på færde omkring pyramiderne.

Rie Jespersen har arbejdet som supervisor ved udgravningerne af pyramiderne, har skrevet bogen ‘De Bosniske Pyramider’, og leder grupperejser med shamanistisk energiarbejde til de bosniske pyramider sammen med Julie Mariel.