Hvad er Rodfæstelseshealing?

Rodfæstelseshealing er en moderne shamanistisk form for sjælehentning, som jeg har fået vist af mine guider. Healingen udføres i tæt samarbejde med engle, guider og åndelige hjælpere.

Sjælehentning har været praktiseret i mange kulturer over hele verden, som en del af det shamanens opgaver. I løbet af vores mange liv, kan vi miste fragmenter af vores sjælsenergi af forskellige årsager. Typisk sker det ved store chok. Efter man har mistet en del af sin sjælsenergi, kan man føle, at man ikke er hel, mangler en del af sig selv, eller at man er lav på energi eller føler sig splittet og usammenhængende, og det kan være svært at være helt til stede.

I den traditionelle shamanisme har shamanen rejst ind i åndeverdenen for at hente sjælsfragmentet tilbage. Det er en farefuld rejse, der typisk foregår i et trancestadie, enten ved hjælp af bevidsthedsudvidende plantemedicin eller til lyden af en shamantromme.

I denne moderne shamanistiske metode bruger jeg hverken plantemedicin eller trommelyd til at fastholde trancen, fordi jeg er trænet i at oprette og fastholde kontakten til guiderne samtidig med jeg kan være bevidst til stede i denne verden. Til forskel fra de mere traditionelle metoder, er det heller ikke mig personligt, der finder dine sjælestykker og bringer dem tilbage. Den del klarer de åndelige hjælpere og englene. På den måde kan vi ved fælles hjælp hente mange tabte stykker sjælsenergi på én gang.

Min rolle som shaman ved denne healing er at overse arbejdet med at indsamle sjælselementer og formidle til dig, hvad der foregår under healingen. Jeg sørger for, at al den energi, du har mistet, bliver grundigt renset, inden den bliver ført tilbage til dit system og integreret i dit energifelt. Sidst men bestemt ikke mindst, indeholder denne form for healing en grunding grounding (jordforbindelse), så hele dit energifelt ender med at være samlet og forbundet til jorden.

Jeg føler mig meget mere “samlet” – som om jeg, mit væsen og min kraft er blevet større og stærkere. Det føles som om, jeg har en større motor at trække på.

Gitta, klient til Rodfæstelseshealing

Praktisk info

  • Varighed: 1 time
  • Sted: Egå Havvej 21, 8250 Egå eller online via Zoom
  • Pris: 900 Kr. inklusiv lydoptagelse

Rodfæstelseshealingens historie

Denne healingsmetode blev vist til mig fra mine guider mens jeg stadig var i mesterlære som moderne shaman med vejledning fra Karina Bundgaard. En kvinde havde opdaget, at nogle dele af hendes energi var blevet slynget ud af hendes energisystem pga. et chok, og hun spurgte mig, hvad man kunne gøre ved det.

For at finde svar på dette spørgsmål, gik jeg ud i naturen og tog kontakt til mine guider, som viste mig denne healing ved at udføre den på mig. Jeg blev nærmest slået helt omkuld af healingens intensitet, og var træt i lang tid bagefter, fordi der skete så meget. Men da trætheden var overvundet, kunne jeg mærke, at jeg havde fundet meget mere styrke og stod mere sikkert i mit egen fundament.

Efter denne oplevelse prøvede jeg healingen af på en række mennesker med forskellig grad af sensitivitet, for at få deres respons på healingen. Jeg fik også min meget klarsynede og dygtige veninde Line Kirk til at kigge på mens jeg healede en kvinde med metoden. Line tegnede undervejs den tegning, du kan se her på siden. Hendes illustration passede perfekt på de ting, jeg selv kunne mærke, der foregik undervejs. Det var en god bekræftelse for mig at få, for selvom det føles rent og sandt indeni, er det alligevel spændende, om andre kan sanse det samme, når det drejer sig om et usynligt arbejde, som moderne shamanisme i høj grad er.

Feedbacken på Rodfæstelseshealingen var så positiv, at jeg besluttede mig for, at jeg en dag ville tilbyde den til mine klienter også. Der kom dog til at gå flere år, inden jeg følte at tiden var helt rigtig til at præsentere metoden for Verden. Det der gjorde udfaldet og fik mig til at beslutte, at nu var tiden rigtig var, at jeg fik to henvendelser inden for kort tid, fra klienter der ønskede en sjælehentning. Det var ikke noget, jeg havde skrevet om nogen steder, men alligevel havde de fundet frem til mig for at efterspørge det. Så kunne jeg godt forstå, at der er et behov for denne metode, og at det er tid til, at jeg skal stå frem med den.