Lidt om mig

Rie Jespersen behandlinger med hypnoterapi, healing og guidekontakt

Jeg hedder Rie Jespersen, er født i Thy i 1989, har boet i Århus siden 2010 med kortere afstikkere undervejs.

Siden jeg var omkring 10 år gammel, har spiritualitet og personlig udvikling været min største interesse. Jeg er derfor dybt taknemmelig for at kunne bruge min viden og mine evner inden for emnet til at hjælpe andre godt på vej.

Rie Jespersen Living on Light antropologisk speciale

Living on Light

Her kan du læse mit antropologiske speciale. Det tager udgangspunkt i et kursus, hvor folk angiveligt lærer at leve af energi, og det undersøger rationalitetens grænser, og hvordan vi kan forstå mennesker, der lever ud fra et andet verdensbillede end de fleste danskere. I dette alternative verdensbillede, vægtes intuitionen nemlig højere end rationaliteten.
Klik her for at læse mit speciale

Uddannelser og kurser

Jeg er udlært Ny Tids Shaman gennem mesterlære hos de åndelige mestre i Det Guidede Felt. Mesterlæren er udført med støtte og vejledning fra moderne shaman Karina Bundgaard.

Jeg har også en akademisk baggrund som antropolog uddannet ved Aarhus Universitet med speciale inden for rationalitet og intuition med Rane Willerslev som specialevejleder.

  • Spiritual Master Uddannelsen ved Karina Bundgaard.
  • ISAHt-certificeret SoulKey-terapeut ved Julie Mariel.
  • ISAHt-certificeret hypnoterapeut ved The Hypno Academy.
  • NGH-certificeret hypnoterapeut og hypnotisør hos Langfred & Dyrup.
  • Ny Tids Healer. Herunder følgende healingskurser ved Karina Bundgaard: ‘Choktraumehealing og neddæmpning af hypersensitivitet i nervesystemet’, ‘Kwan Yin Hjertehealing’, ‘Feng Shui Cristallinus’, ‘Chakrabalancering’, ‘Shamanistisk Healing’ og ‘Chi Flow Healing’. Desuden ‘Intuitiv healing med min Healersjæl og med mit Hjerte’ og ‘Håndtering af Al Slags Væsen’ hos Marianne Lane.
  • Reiki I og II hos Reiki Skolen v/Anne-Marie Risbjerg.
  • Kanal for guidekontakt hos Karina Bundgaard. Herunder kurserne ‘Intuitiv Guidekontakt’, ‘Intuitiv Guidening i Den Nye Tid’  og ‘Shamanistisk Klarsynskursus’.
  • Herudover har jeg deltaget i en lang række shamanistiske kurser  hos Karina Bundgaard, herunder ‘Integration af Din Shamanistiske Kraft’, ‘Integration af din Seraphimske vibration’, ‘Shamanistiske Kompetencefelter’, ‘Kontakt med Jordens Urkraft’ og ‘Antænding af Selvhealingskapaciteten’.
Behandlerhuset Rislundvej 12

Behandlings-sted

Behandlinger udføres i Behandlerhuset Rislundvej 12, Risskov eller online via Zoom.
Behandlerhusets facebookside
facebooksideprofilbillede

Følg med på facebook

Bliv inspireret og følg med i nye begivenheder
Gå til Rie Jespersens facebookside
instagram rie jespersen

Følg med på Instagram

Få daglig inspiration til et liv med større kontakt med naturen og den åndelige verden
Gå til Rie Jespersens Instagramprofil