Er der noget, du er klar til at slippe? Fysiske smerter? Unødvendige bekymringer? En dårlig vane? Eller er der noget, du går og tumler med, som du godt kunne tænke dig et nyt perspektiv på?

I en personlig behandling hos mig, tager vi hånd om dine udfordringer sammen.

Behandlingerne kan indeholde hypnoterapi, SoulKey, healing med klarsyn eller et blanding af flere af metoderne. Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du velkommen til at ringe til mig på 60 85 51 19 til en gratis kort afklarende samtale, hvor vi finder ud af, hvilken behandlingsform, der er mest egnet til din problematik. Du kan også sende en mail for afklaring.

Herunder kan du læse mere om de enkelte metoder, og hvad de er specifikt egnet til.

Behandlinger kan foregå med fysisk fremmøde på Egå Havvej 21, 8250 Egå eller online via programmet Zoom. Synergi-healinger afholdes i samarbejde med Julie Mariel og foregår i Mejlgade 28, gården, 2. sal, 8000 Århus C.

Behandlinger med hypnoterapi, healing og/eller guidekontakt ved Rie Jespersen i Behandlerhuset Rislundvej 12
Hypnoterapi hos Rie Jespersen

Hypnoterapi

Ønsker du en hurtig og effektiv forløsning af gamle traumer? Eller har du en indre konflikt, som du trænger til at få løst? Dette kan lade sig gøre i hypnoterapi, fordi man går uden om den vågne bevidsthed og direkte til sagens kerne.
Guidekontakt hos Rie Jespersen - kontakt til engle, åndelige vejledere og mestre

Healing med klarsyn

Har du smerter eller fysiske skader? Traumer eller hypersensitivitet? Et knust hjerte? Eller vil du gerne bare have et energiboost? Så er healing en oplagt mulighed for dig.

Synergi-healing

Dobbelt op på healing og klarsyn med tvillingesøstrene Julie Mariel og Rie Jespersen.

Soul Key Hypnose

Soul Key hypnose er en særlig form for hypnoterapi, hvor du kan rejse til tidligere liv og livet mellem livene.

Soul Key giver en forløsning, der går ekstra dybt, fordi vi arbejder på sjæleplan.

Master SoulKey

Overbygningen til SoulKey, hvor du kan rejse til tidligere liv på andre planeter og andre dimensioner, kigge i Akasha-arkivet, forbinde dig med din sjæl og meget mere.

Emotionskoden

Blid og effektiv forløsning af fastlåste emotioner fra traumer og overvældende følelser. Fjernelse af skjoldet foran dit hjerte, så du bedre kan give og modtage kærlighed og skabe harmoniske relationer.

Sjæle-hentning

Bliv genforenet med de tabte sjælsfragmenter, som du kan have mistet i løbet af dine liv, og få styrket din jordforbindelse med en Rodfæstelseshealing.

OBS: Jeg holder barsel fra 5. november 2022. Her er mine barselsvikarer: