Behandlinger

Er der noget, du er klar til at slippe? Fysiske smerter? Unødvendige bekymringer? En dårlig vane? Eller er der noget, du går og tumler med, som du godt kunne tænke dig et nyt perspektiv på?

I en personlig behandling hos mig, tager vi hånd om dine udfordringer sammen.

Behandlingerne kan indeholde hypnoterapi, healing, guidekontakt eller et blanding af flere af metoderne. Du behøver ikke at vide på forhånd, hvilken behandlingsform du har brug for. Bare du ved, hvad du gerne vil have løst. Så finder vi sammen ud af, hvilke metoder der virker bedst for dig.

En behandling starter med en afklarende samtale, hvor vi finder ud af, hvad der er problemets kerne, og hvilken metode vi vil løse det med.

Herunder kan du læse mere om de enkelte metoder, og hvad de er specifikt egnet til.

Behandlinger med hypnoterapi, healing og/eller guidekontakt ved Rie Jespersen i Behandlerhuset Rislundvej 12
Hypnoterapi hos Rie Jespersen

Hypnoterapi

Ønsker du en hurtig og effektiv forløsning af gamle traumer? Eller har du en indre konflikt, som du trænger til at få løst? Dette kan lade sig gøre i hypnoterapi, fordi man går uden om den vågne bevidsthed og direkte til sagens kerne.

Soul Key Hypnose

Soul Key hypnose er en særlig form for hypnoterapi, hvor du kan rejse til tidligere liv og livet mellem livene.

Soul Key giver en forløsning, der går ekstra dybt, fordi vi arbejder på sjæleplan.

Rie Jespersen Healing i form af Reiki eller Ny Tids Healing

Healing

Har du smerter eller fysiske skader? Traumer eller hypersensitivitet? Et knust hjerte? Eller vil du gerne bare have et energiboost? Så er healing en oplagt mulighed for dig.
Guidekontakt hos Rie Jespersen - kontakt til engle, åndelige vejledere og mestre

Guidekontakt

Har du nogle spørgsmål, som du går og tumler med? Ønsker du troværdig og vis vejledning? Med guidekontakt har du mulighed for at spørge åndelige guider og mestre til råds om alt mellem himmel og jord.