Live kurser på vej

Kurser til selvstudium når det passer dig

Kurser

Shamanistiske Rødder

For at kunne udfolde vores fulde shamanistiske potentiale, må vi kende vore dybe rødder og samtidig være bevidste om, hvilken retning, vi ønsker at vokse i. På dette online kursus dykker vi dybt ned i vores fælles shamanistiske ophav og henter kraft, styrke og visdom, som kan hjælpe os godt videre på vores shamanistiske udviklingsvej.

Kurset er skabt ud fra et ønske om at forene den moderne shamanisme med sine urgamle rødder.

Dette kursus kan betragtes som et grundkursus i shamanisme. Fokus ligger på kerneshamanismen, dvs. de ting som forskellige shamanistiske retninger har til fælles.

Kurset henvender sig til dig, der er nysgerrig på shamanisme eller måske allerede er i gang med at praktisere eller studere shamanisme, men som ønsker et bredere fundament med større viden og flere konkrete oplevelser.

Kurset består af 7 undervisningsvideoer:

💙 Hvad er Shamanisme? På dette webinar får du en grunding introduktion til shamanismen som globalt og lokalt fænomen, og du kommer du til at forstå vigtigheden af at kende de indsigter, vore forfædre og formødre har samlet, og som vi kan bygge videre på.

💙 Animisme: Åndernes verden. Vi dykker dybere ind i shamanismens verden; en verden fyldt med ånd og ånder. Vi lærer at forholde os til verden som et besjælet sted og får en dybere forståelse for behovet for balance mellem verdenerne.

💙 Nordiske traditioner. Vi stiller skarpt på vores lokale nordiske shamanistiske tradition med nordisk mytologi, vølver, runer og ceremonier.

💙 Trommerejsen. Et centralt shamanistisk virkemiddel, som går igen på tværs af kulturer er trommerejsen. Vi lærer, hvorfor trommerejsen virker, hvad den kan og hvordan man gør.

💙 Tegn fra naturen. En anden vigtig shamanistisk metode er udesidning og varselstagning. Vi lærer, hvordan man kan sætte en intention, åbne sig over for tegn og fortolke de tegn, der kommer.

💙 Sjælehentning. Et tredje centralt shamanistisk værktøj er sjælehentningen. I den traditionelle shamanisme har det været en farefuld færd, når shamanen drog ind i åndernes rige for at hente et fortabt sjælsfragment tilbage. I den moderne shamanisme kan dette gøres på en mere sikker og tidsbesparende måde, som vi skal opleve her.

💙 Moderne Shamanisme. Vi fordyber os i den moderne shamanismes historie og centrale metoder og kigger på, hvor shamanismen er på vej hen. Hvilken rolle skal shamanismen spille i fremtiden?

Kurset er afholdt live online i oktober-november 2023 og kan nu tages som selvstudium, lige når det passer dig.

Se mere her
Kurser

Spiritualitet og Videnskab

Kunne du tænke dig den rationelle forklaring på spirituelle fænomener? Måske kommer du af og til i tvivl om, hvad du skal tro, og så kan det være rart at have noget videnskabelig information at finde ro i. I dette forløb dykker vi ned i 7 spændende spirituelle emner.

Du får ikke blot en masse lækker viden om disse emner, men bliver også guidet ind i en healende oplevelse hver gang, hvor du har mulighed for at få dine egne erkendelser om hvert emne.

Gennem moderne shamanistiske metoder bliver du en del af et healingsfelt, så du modtager healing imens du guides ind i en tilstand, hvor du er mere modtagelig for beskeder fra din egen intuition. På den måde kombinerer vi det bedste fra rationalitetens verden med det bedste fra de spirituelle dimensioner.

Kurset er afholdt i januar-marts 2022, og du kan nu tage det i dit helt eget tempo.

Emneoversigt:
💜 Det Post-Materialistiske Verdensbillede
💜 Nærdødsoplevelser
💜 Tidligere Liv
💜 Rationalitet & Intuition
💜 Synkroniciteter
💜 Sindets Kraft
💜 Vands Bevidsthed

Du får:
💜 7 timers videoundervisning som kan streames ubegrænset
💜 Undervisning i spirituelle emner set fra en videnskabelig vinkel
💜 Healing og guidede meditationer med mulighed for at få dine egne erkendelser om hvert emne
💜 Adgang til lukket facebookgruppe til sparring mellem deltagerne
💜 Download af lydfiler fra undervisningen, så du let kan lytte på farten
💜 Slides fra undervisningen i pdf-format inklusiv anbefalinger af litteratur til videre studier

Se mere her
Kurser

Lyt til dine Guider

Online moderne shamanistisk kursus i guidekontakt

Ønsker du at komme tættere på dine åndelige guider? Mærke deres tilstedeværelse? Kommunikere med dem? Så er dette kursus lavet til og for dig.

På dette kursus får du træning i at forbinde dig med dine egne guider og således blive din egen bedste spirituelle vejleder. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål om guidekontakt undervejs og få hjælp til at lære selv at finde svarene.

Hvor langt du kommer med din guidekontakt afhænger af dit individuelle udgangspunkt og hvor meget du øver dig. Men ét er sikkert: Du får en masse træning i guidekontakt og kommer derfor til at rykke dig langt. Du får healing hver gang du lytter til undervisningen, og støttes dermed i at opløse de blokeringer, der bremser din kontakt med dine guider.

Praktisk info:

Kurset er optaget i foråret 2021 og kan nu tages som selvstudium, når det passer dig.

Alle webinarervideoer kan streames ubegrænset.

Lydoptagelserne fra undervisningen kan downloades og gemmes.

Som deltager får du adgang til en facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål om metoderne og sparre med de andre deltagere.

Du kan downloade en pdf-fil med noter fra undervisningen.

Emneoversigt:

1: Hvad er Guidekontakt?
2: Det ceremonielle rum
3: Den rette frekvens
4: Dit højere selv
5: Hvem er dine guider?
6: Råderummet
7: Falske guider
8: Din proces fremover
9: Bonusvideo om præstationsangst
10: Bonusvideo om frygt og blokeringer
11: Bonusvideo om at tage identitet i guidekontakten
12: Kort vejledning til guidekontakt

Se mere her
Kurser

Kend Dig Selv

På dette kursus dykker vi ned i 3 personlighedstræk, som ofte overlapper hinanden, og som er meget udbredte blandt spirituelt interesserede mennesker; Særligt sensitive, englemennesker og stjernemennesker.

Gennem kurset får du mulighed for at lære dig selv bedre at kende, og afklare hvor nogle elementer i din personlighed kommer fra. Du får gode råd til, hvordan du bedst finder og bruger dine styrker, og hvordan du skaber et liv, der passer til netop den DU er. Samtidig modtager du moderne shamanistisk healing til de problemstillinger, der ofte optræder i forbindelse med det at være enlemenneske, stjernemenneske eller særligt sensitiv. Der vil hver gang være mulighed for at stille spørgsmål i chatten.

Hver undervisningsgang varer 1,5 time. Du får
– Ubegrænset streaming af videooptagelserne fra undervisningen
– Download af lydfilerne fra undervisningen
– Medlemsskab af facebookgruppe til sparring med andre deltagere og underviseren
– Slides fra undervisningen som pdf

Se mere her
Kurser

Hjertets Visdom

På kurset for du undervisning i og værktøjer til:
– At åbne dit hjerte og forbinde dig med det
– At elske dig selv
– At lytte til dit hjerte og forstå dets beskeder
– At tale åbent og autentisk fra hjertet
– At mærke forbindelsen til Jorden og Universet gennem dit hjerte
– At heale dig selv og forløse undertrykte følelser
– At centrere din energi og skærme dig fra negativ energi udefra
– At være tryg i dit eget selskab.

Første webinar er gratis og kan ses på YouTube nu. Herefter følger resten af webinarerne hver tirsdag til og med 30. juni.

Se mere her

Udtalelse fra Fie Højer, deltager på ‘Hjertets Visdom’:

Kurser

Manifestation med Mening

Måske kender du til begrebet ’at manifestere’ og har set filmen ’The Secret’. Måske har du endda arbejdet lidt med at manifestere noget i dit eget liv, men det er lige som om, du mangler den sidste nøgle for virkelig at kunne brænde igennem med dine manifestationer?

Dette webinarforløb indvier dig i 8 centrale aspekter af det at manifestere bevidst, så du kan lære at manifestere i overensstemmelse med flowet og de Universelle love.

Se mere her
Anbefaling af Manifestation med Mening fra Gitta
Kurser

Styrk dit Selvværd - Webinarforløb med healing & hypnose

Ønsker du et godt liv med indre fred og balancerede relationer? Så er dit eget selvværd det helt rigtige sted at starte. Jo mere vi er i balance med os selv, des nemmere er det for os at skabe et liv i harmoni med andre, hvor vi trives og har det godt på alle måder.

Dette forløb tager dig i hånden på rejsen imod et bedre selvværd. Du støttes af healingen og den hypnoterapeutiske guidening til selv at ændre dit liv.

Se mere her
Kurser

Healing og Budskaber fra Englene

Healings- og undervisningsforløb med kanalisering af ærkeenglene Gabriel, Rafael, Michael og Metatron samt Serafen Aurora. I forløbet kommer vi ind på emnerne kommunikation & autenticitet, healing, integritet, styrke & værdighed, tid samt sang, ord & lyd.
Se mere her