Healing er overførsel af energi fra en ikke-fysisk kilde via healeren til klienten. Dette energi-tilskud hjælper din krop og dit sind med at genfinde sin naturlige balance og reparere sig selv. Det er en mild og behagelig form for terapi.

Jeg er oprindeligt uddannet Reiki-healer, men arbejder i dag primært med Ny Tids Healing, også kaldet moderne shamanistisk healing, som er healing uden håndspålæggelse.

Det foregår sådan, at vi sidder over for hinanden, og jeg skaber er healingsfelt omkring dig, og lader de forskellige healingsenergier strømme. Undervejs mærker jeg ind i, hvad healingen gør, og der er mulighed for at stille spørgsmål til healingen og de bagvedliggende årsager til ubalancerne.

Ny tids healingsenergier er intelligente, hvilket vil sige at de selv finder vej og ikke kan gøre skade.

Sommetider virker healing indirekte på den måde, at du efter en healing får trang til at gøre noget anderledes, end du plejer, og gennem denne forandring løser du årsagen til problemet. Et eksempel kan være, at du efter en healing har lettere ved at sige din mening, og derefter forsvinder dine problemer i halsen.

For at få det optimale udbytte af en healing, anbefaler jeg, at du ikke drikker alkohol eller indtager andre rusmidler dagen før, på dagen og dagen efter healingen. Det er vigtigt, at du drikker masser af vand efter healingen, fordi healing sætter gang i din krops naturlige udrensning. Healing hjælper dig også med at mærke din krops signaler tydeligere, så det er muligt, at du efter en healing kommer i kontakt med en undertrykt følelse af fx træthed.

Jeg er uddannet til at arbejde med følgende healingsenergier:

Ny Tids Healing dækker over en række healingsformer, som er specifikt rettet mod konkrete problemstillinger. I praksis kombineres de forskellige healinger intuitivt, så du behøver ikke vide på forhånd, hvilken healingsform, du har brug for. Jeg er initieret til følgende former for Ny Tids Healing:

  1. Shamanistisk healing. Personligt tilpasset healing til dine symptomer her og nu. Dine åndelige hjælpere healer med.
  2. Chi Flow Healing. Forløsning af blokeringer i dit energisystem, så din energi kan strømme frit.
  3. Choktraumehealing og neddæmpning af hypersensitivitet i nervesystemet. Denne healing er god til dig, der har oplevet noget voldsomt, som har gjort dig angst, usikker eller utryg, og som har gjort dit nervesystem ekstra følsomt. Denne healingsform er fx rigtig god til mennesker med PTSD og særligt sensitive personer.
  4. Kwan Yin Hjertehealing. Denne healing er en blid og kærlig healingsform, som healer knuste hjerter og lindrer sorg og tyngde, som har sat sig i hjertet. Den er rigtig god, hvis du har mistet en person, du holder af, har været igennem et opslidende brud med en partner eller har båret på en sorg igennem længere tid.
  5. Chakrabalancering. Denne healingsform stabiliserer dit energisystem og bringer det tilbage i harmoni og balance. Chakraer er dine energetiske organer, så når de er i balance, er det lettere at opnå trivsel og velbehag.
  6. Feng Shui Cristallinus. Denne healing rydder op i dine krystallinske vibrationslag og giver støtte til at modvirke symptomer på bevidsthedsåbning såsom stress og forhøjet sensitivitet.
  7. Intuitiv healing med min Healersjæl og med mit Hjerte. Denne healingsmetode gør det muligt at kombinere alle de andre moderne shamanistiske healingsenergier i et intuitivt flow.

Reiki-healing er en meget udbredt og anerkendt form for healing. Reiki er en intelligent energi, som selv finder derhen, hvor der er brug for den. Reiki bringer dit energisystem i balance, så din krop og din sind kan opnå optimal trivsel. På den måde kan Reiki hjælpe med at lindre og forløse alt fra fysiske skader og sygdomme til psykiske problemer og endda anspændte situationer. Reiki gives enten med håndspålæggelse eller som fjernhealing.

Synergi-healing kalder vi det, når jeg healer sammen med min tvillingesøster, Julie Mariel. Vi har erfaring med, at når vi lægger vores healerkræfter sammen, kan der virkelig ske mirakler og stor forløsning.

Her kan du læse udtalelser fra klienter.

Klik her for at se priser og tilbud.

Healing ved Rie Jespersen, Behandlerhuset Rislundvej 12

Disclaimer: Husk altid at tage dine symptomer alvorligt og søge læge, hvis du har behov for det.