Healing

Healing er overførsel af energi fra en ikke-fysisk kilde via healeren til klienten. Dette energi-tilskud hjælper din krop og dit sind med at genfinde sin naturlige balance og reparere sig selv. Det er en mild og behagelig form for terapi.

Jeg arbejder med to hovedformer for healing:

  1. Reiki
  2. Ny Tids Healing

Reiki-healing er en meget udbredt og anerkendt form for healing. Reiki er en intelligent energi, som selv finder derhen, hvor der er brug for den. Reiki kan hjælpe med at lindre og forløse alt fra fysiske skader og sygdomme til psykiske problemer og endda anspændte situationer. Reiki kan altså hjælpe dig både hvis du har ondt i knæet, lider af angst eller gerne vil have et boost til din jobsamtale. Reiki gives enten med håndspålæggelse eller som fjernhealing.

Ny Tids Healing dækker over en række healingsformer, som er specifikt rettet mod konkrete problemstillinger. Jeg tilbyder følgende former for Ny Tids Healing:

  1. Choktraumehealing og neddæmpning af hypersensitivitet i nervesystemet. Denne healing er god til dig, der har oplevet noget voldsomt, som har gjort dig angst, usikker eller utryg, og som har gjort dit nervesystem ekstra følsomt. Denne healingsform er fx rigtig god til mennesker med posttraumatisk stresssyndrom og særligt sensitive personer.
  2. Kwan Yin Hjertehealing. Denne healing er en blid og kærlig healingsform, som healer knuste hjerter og lindrer sorg og tyngde, som har sat sig i hjertet. Den er rigtig god, hvis du har mistet en person, du holder af, har været igennem et opslidende brud med en partner eller har båret på en sorg igennem længere tid.
  3. Chakrabalancering. Denne healingsform stabiliserer dit energisystem og bringer det tilbage i harmoni og balance. Chakraer er dine energetiske organer, så når de er i balance, er det lettere at opnå trivsel og velbehag.
  4. Feng Shui Cristallinus. Denne healing rydder op i dine krystallinske vibrationslag og giver støtte til at modvirke symptomer på bevidsthedsåbning såsom stress og forhøjet sensitivitet.

Ny Tids Healinger gives som en energioverførsel uden kropskontakt, hvor healer og klient sidder over for hinanden, og kan også laves som fjernhealing.

Alle de healingsenergier, jeg bruger, er intelligente. Derfor kan de aldrig gøre skade.

Sommetider virker healing indirekte på den måde, at du efter en healing får trang til at gøre noget anderledes, end du plejer, og gennem denne forandring løser du årsagen til problemet. Et eksempel kan være, at du efter en healing har lettere ved at sige din mening, og derefter forsvinder dine problemer i halsen.

For at få det optimale udbytte af en healing, anbefaler jeg, at du ikke drikker alkohol eller indtager andre rusmidler dagen før, på dagen og dagen efter healingen. Det er vigtigt, at du drikker masser af vand efter healingen, fordi healing sætter gang i din krops naturlige udrensning. Healing hjælper dig også med at mærke din krops signaler tydeligere, så det er muligt, at du efter en healing kommer i kontakt med en undertrykt følelse af fx træthed.

Synergi-healing er et nyt tiltag, hvor jeg healer sammen med min tvillingesøster, Julie Mariel. Vi har erfaringer med, at når vi lægger vores healerkrafter sammen, så kan der virkelig ske mirakler.

Her kan du læse udtalelser fra andre klienter.

Klik her for at se priser og tilbud.

Healing ved Rie Jespersen, Behandlerhuset Rislundvej 12