Hypnoterapi er en effektiv metode til at gå direkte til et problems årsag og løse det der, så det ikke kommer igen.

Eksempler på problemer, der kan løses med hypnoterapi er barndomstraumer, fobier, dårlige vaner, uhensigtsmæssige reaktionsmønstre, fysiske smerter og indre konflikter.

At være i hypnose minder om at lave en guidet meditation: Du er fysisk afslappet og mentalt fokuseret. Du har din frie vilje til at gøre, hvad terapeuten beder dig om eller lade være. Du kan bevæge dig og tale. Der er åbent til dit ubevidste, og du kan derfor huske ting, som du normalt ikke kan huske. Man kan også sammenligne den hypnotiske tilstand med at læse en bog: Du er med i en handling, som foregår et andet sted, og samtidig er du klar over, hvor din krop befinder sig.

Jeg arbejder med tre hovedformer for hypnoterapi:

  1. Regression. Her bliver du ført tilbage til dit problems oprindelse, hvor årsagen til problemet forløses.
  2. Progression. Her fører jeg dig frem til det tidspunkt, hvor du løser et problem, så du kan se, hvordan du kommer derhen.
  3. Partsterapi eller gestaltterapi. Her får to eller flere af dine delpersonligheder, som er i konflikt med hinanden, mulighed for at løse konflikten og finde det kompromis, som er bedst for dig.

90 % af alle mennesker kan hypnotiseres. De 10 % som ikke kan, er børn under 4 år, personer der lider af autisme, psykoser eller paranoia, personer med nedsatte kognitive evner og personer med meget stærkt behov for kontrol.

Selvom du tidligere har prøvet at blive hypnotiseret hos en anden, hvor det ikke lykkedes, kan det sagtens være muligt for dig at blive hypnotiseret. En hypnoses succes afhænger nemlig også af relationen mellem klient og hypnotisør og hypnotisørens evner, udover dine evner til at blive hypnotiseret. For hver gang du går i hypnose, bliver det lettere for dig at komme ind i den rette tilstand.

En anden form for hypnoterapi er SoulKey hypnose, hvor du kan rejse til tidligere liv og livet mellem livene og finde svar på dybe eksitentielle spørgsmål. Se mere om SoulKey her.

Hypnoterapi ved Rie Jespersen i Behandlerhuset Rislundvej 12

I en hypnoterapi får du

  • Afklarende samtale
  • Personligt tilpasset terapi
  • I alt 1,5 times behandling
  • Lydfil med dine bekræftelser
  • Instruktion i selvhypnose

Evidens: Effekten af hypnoterapi er dokumenteret gennem forskning. Se fx denne artikel.

Hvad er hypnoterapi?

Hvordan føles det at være i hypnose?