Emotionskoden

Emotionskoden

1Hvad er Emotionskoden
Emotionskoden er en blid og effektiv teknik til at forløse fastlåste emotioner, der danner blokeringer i din energi og skaber forskellige fysiske eller følelsesmæssige problemer.
2Hvordan foregår en behandling med Emotionskoden?
Behandlinger med Emotionskoden kan foregå med fysisk fremmøde eller online via Zoom. Det kan sågar foregå over telefonen eller helt uden kontakt. Vi bliver enige om, hvilket tema vi skal arbejde med. Det kan fx være en bestemt relation, et fysisk symptom eller et handlingsmønster. Jeg stiller ind på din underbevidsthed, så jeg kan lave muskeltest for dig. Så spørger jeg din underbevidsthed på en systematisk måde for at finde frem til de fastlåste emotioner, der ligger bag problemet. Hver gang vi har identificeret en fastlåst emotion, forløser vi den ved hjælp af strøg hen over hovedmeridianbanen. Hvis vi sidder fysisk sammen, stryger jeg hen over din krop. Sidder vi hver for sig, bruger jeg min egen krop som stand in og stryger hen over mig selv. Det virker præcis lige godt. Du behøver ikke fortælle baggrundshistorien for de følelser, vi finder. Måske dukker der nogle spørgsmål op hos dig, og så kan vi muskelteste os frem til svarene.
3Hvor mange fastlåste emotioner fjerner man på en session
Typisk fjerner man op til 10 fastlåste emotioner per behandling. Jeg spørger din underbevidsthed gennem muskeltestning inden jeg fjerner en fastlåst emotion. På den måde sikrer vi, at forløsningen sker i et passende tempo.
4Hvad er en Heart-Wall?
En Heart-Wall eller et Hjerteskjold er en energetisk barriere, som din underbevidsthed kan have bygget for forsvare hjertet mod overvældende følelser. Hjertemuren er bygget af blokeringer i form af fastlåste emotioner. De fleste voksne mennesker har en Heart-Wall, men det er meget forskelligt, hvor mange fastlåste emotioner, der sidder i den.
5Hvordan fjerner man en Heart-Wall?
En Heart-Wall fjernes på samme måde som man fjerner andre fastlåste emotioner; en fastlåst emotion ad gangen. Vi identificerer følelserne med kinesiologisk muskeltestning og forløser dem ved hjælp af strøg hen over hovedmeridianbanen.
6Hvordan ved man, om man har en Heart-Wall
Det har langt, langt de fleste voksne mennesker. En Heart-Wall kan gøre det sværere at føle, give og modtage kærlighed. Den kan også gøre det vanskeligt at have harmoniske relationer. Når man har en Heart-Wall, kan det være svært at mærke sine egne følelser og finde ud af, hvad man ønsker.
7Er der evidens for Emotionskoden?
Ja, der bliver faktisk forsket i Emotionskoden, og resultaterne ser lovende ud. Der er dokumenteret gode effekter på selvrapporteret angst, depression og PTSD. Du kan læse om forskningen i Emotionskoden på https://discoverhealing.com/energy-healing-articles/the-science-behind-energy-healing/ref/riejespersen/
8Hvad kan man bruge Emotionskoden til?
Der er dokumenteret gode resultater med Emotionskoden for mennesker, der lider af angst, depression og PTSD (https://discoverhealing.com/energy-healing-articles/the-science-behind-energy-healing/ref/riejespersen/). Blandt mine klienter har jeg set forbedringer inden for bl.a. indre ro, familierelationer, kærlighedsrelationer, kommunikationsevner, evnen til at føle kærlighed, lethed, stress-niveau, humør, evnen til at mærke sig selv og sætte grænser, hjerteåbning, indre glæde samt fysiske sygdomme og skader.

SoulKey Hypnose

1Hvad er SoulKey hypnose?
I SoulKey guides du på en indre rejse til tidligere liv og livet mellem livene for at finde svar på dybe eksistentielle spørgsmål og få forløsning af traumer, der ligger længere tilbage end det nuværende liv. Under en SoulKey session kan du rejse til livet mellem livene, hvor du kan møde din vejleder, din sjælegruppe og Rådet, som giver sparring på dine inkarnationer. Du kan finde svar på, hvorfor du har valgt omstændighederne for dit liv og få nye indsigter i din sjæls kompetencer og livsformål. En SoulKey session varer op til 3 timer inklusiv forsamtale.
2Hvad er hypnotisk trance?
Se en kort forklaring på video: https://youtu.be/B9LxkgDCbc4. Hypnotisk trance er en naturlig tilstand, som vi alle kender fra hverdagssituationer. Når man kører ud ad motorvejen og pludselig opdager, at man har været lidt "væk", har man været i det, der kaldes "highway hypnosis" eller "motorvejshypnose". Under en hypnotisk trance er hjernebølgerne på den samme bølgelængde som lige før eller lige efter nattesøvnen. Ordet 'trance' kan måske virke lidt skræmmende, fordi det kan give associationer til tab af fri vilje. Men en hypnotisør kan ikke få en klient til at gøre noget, som klienten ikke selv ønsker. Du kan både tale og bevæge dig under hypnosen. Under hypnosen er kroppen og sindet behageligt afslappet, samtidig med at du er i stand til at fokusere på det, terapeuten siger, og følge dennes instruktioner. Du vil kunne huske ting, som du ellers har glemt, fordi din underbevidsthed husker alt, og det er underbevidstheden, der taler i en hypnose.
3Hvad kan SoulKey hjælpe på?
SoulKey er et fantastisk redskab til at finde svar på de dybeste spørgsmål i livet. Derfor vælger mange en SoulKey, hvis de befinder sig i en livskrise eller står over for et svært livsvalg. I en SoulKey kan du kan også få forløst traumer fra tidligere liv og forstå de karmiske årsager til omstændigheder i dit nuværende liv.
4Hvordan foregår en SoulKey hypnose?
Først taler vi om dine intentioner med sessionen og om dine forventninger til det at være i hypnose. Det er nemlig vigtigt, at du har et realistisk indtryk af, hvad det vil sige at være i hypnose. Så kan du meget bedre slappe af og nyde oplevelsen. Du sidder i en behageligt tilbagelænet stol med lukkede øjne. Jeg sidder i nærheden og guider dig med rolig stemme, så du bliver afslappet og fokuseret. I starten beder jeg dig om at forestille dig nogle ting, for at få din underbevidsthed i gang, og lige så stiller tager underbevidstheden og sjælen over, og du begynder at sanse indre billeder, fornemmelser, minder, erindringer, følelser, lyde eller lugte. Jeg guider dig rundt til tidligere liv og livet mellem livene. Det er din sjæl og dine guider, der bestemmer, hvad du får at se. Jeg optager lyden og skriver noter undervejs. Begge dele sendes til dig efter sessionen. Sessionen tager op til 3 timer, men du vil opleve, at tiden flyver afsted, ligesom når man drømmer. Hvis du har behov for at komme på toilettet i løbet af de tre timer, kan det godt lade sig gøre. Du kan også bevæge dig og drikke vand under hypnosen.
5Hvordan er det at være i hypnose?
Du kan prøve følelsen og øve dig i at blive hypnotiseret med denne video: https://youtu.be/JAEsDt1aRK4. At være i hypnose kan sammenlignes med at lave en guidet meditation. Kroppen er afslappet og sindet er fokuseret og koncentreret. Du kan bevæge dig og tale og du har din frie vilje til at lade være med at følge hypnotisørens anvisninger, hvis du ikke vil. Mange forestiller sig, at når man er i hypnose, er man helt væk. Sådan er det ikke. Det minder mere om at læse en bog: Du er med i handlingen og ser måske indre billeder, får følelser eller andre sansninger, og samtidig ved du godt, hvor din krop befinder sig.
6Hvordan forbereder jeg mig på en SoulKey?
Inden sessionen udfylder du et klientskema med op til fem intentioner, problemer eller spørgsmål, som du ønsker belyst i løbet af sessionen. Disse intentioner vil være styrende for, hvad du får vist under din SoulKey. Kom så vidt muligt veludhvilet og uden at være påvirket af stimulanser såsom kaffe, alkohol og energidrikke. Hvis du ikke har prøvet hypnose før, er det en god idé at se denne korte forklaring inden sessionen: https://youtu.be/B9LxkgDCbc4. Du må også meget gerne se denne video for at vænne dig til følelsen af at være i hypnose: https://youtu.be/JAEsDt1aRK4.
7Hvorfor vælge SoulKey?
SoulKey er for dig, der ønsker selv at finde svarene på dine spørgsmål. I en SoulKey kommer du nemlig i kontakt med din sjæls visdom og kan møde guider, kære afdøde eller andre hjælpere, som giver dig de svar, du leder efter. Hvis du har et problem, som du ikke har kunnet finde årsagen til i dette liv, kan årsagen ligge tilbage i et tidligere liv. I en SoulKey kan du finde den nødvendige forståelse, der skal til for at du kan slippe problemet. I modsætning til andre former for regressionshypnose, har SoulKey et klart terapeutisk fokus, som handler om, at du skal få det bedre i dit nuværende liv gennem indsigt i tidligere liv og livet mellem livene.
8Kan alle hypnotiseres?
90 % af alle mennesker kan hypnotiseres. De grupper, der ikke kan, inkluderer børn under fire år, personer med nedsatte kognitive evner og koncentrationsforstyrrelser, samt personer der lider af psykoser og autisme. Selvom du har prøvet hypnose tidligere, hvor det ikke lykkedes for dig at komme i trance, skal du ikke give op. En succesfuld hypnose afhænger nemlig ikke kun af klientens hypnotiserbarhed men også af hypnotisørens evner, klientens og terapeutens relation, klientens forventninger til det at være i hypnose samt klientens træning i at blive hypnotiseret. For hver gang man prøver at blive hypnotiseret, bliver det lettere at komme i den rette tilstand.

Master SoulKey Hypnose

1Hvad er Master SoulKey hypnose?
Master SoulKey er et forløb af 2 sessioner af henholdsvis 3 og 2 timer. Forløbet kan tages efter du har fået en almindelig SoulKey session. I Master SoulKey har du mulighed for at rejse endnu længere omkring end i en almindelig SoulKey session. Med Master SoulKey har du mulighed for at rejse til dit hjemunivers, liv på andre planeter og i andre dimensioner, at kigge i Akasha-arkivet og andre arkiver, at forbinde dig med din sjæl, at få dyb healing til dig selv og dine relationer og meget meget mere. Indholdet i dine Master SoulKey sessioner styres af din sjæl og dine guider, så du behøver ikke have en bestemt intention med forløbet på forhånd.
2Hvad er hypnotisk trance?
Hypnotisk trance er en naturlig tilstand, som vi alle kender fra hverdagssituationer. Når man kører ud ad motorvejen og pludselig opdager, at man har været lidt "væk", har man været i det, der kaldes "highway hypnosis" eller "motorvejshypnose". Under en hypnotisk trance er hjernebølgerne på den samme bølgelængde som lige før eller lige efter nattesøvnen. Ordet 'trance' kan måske virke lidt skræmmende, fordi det kan give associationer til tab af fri vilje. Men en hypnotisør kan ikke få en klient til at gøre noget, som klienten ikke selv ønsker. Du kan både tale og bevæge dig under hypnosen. Under hypnosen er kroppen og sindet behageligt afslappet, samtidig med at du er i stand til at fokusere på det, terapeuten siger, og følge dennes instruktioner. Du vil kunne huske ting, som du ellers har glemt, fordi din underbevidsthed husker alt, og det er underbevidstheden, der taler i en hypnose. Se en kort forklaring på video: https://youtu.be/B9LxkgDCbc4.
3Hvad kan Master SoulKey hjælpe på?
Master SoulKey henvender sig til dig, der gerne vil vide mere om hvem du er, hvor du kommer fra og hvilket potentiale du rummer. Det er også et fantastisk værktøj til at heale på relationer og på traumer, der ligger meget langt tilbage i din sjælshistorie. Master SoulKey kan give dybe og overraskende indsigter. Du har også mulighed for at forbinde dig dybere til din egen sjæl og dermed opnå en stærkere sjælskontakt.
4Hvordan foregår et Master SoulKey Forløb?
Du behøver ikke på forhånd formulere nogen intentioner, men hvis du har nogle spørgsmål eller noget, du er nysgerrig på, har du mulighed for at dele det med mig inden hypnosen starter. Du ligger behageligt på en blød briks med lukkede øjne. Jeg sidder i nærheden og guider dig med rolig stemme, så du bliver afslappet og fokuseret. I starten beder jeg dig om at forestille dig nogle ting, for at få din underbevidsthed i gang, og lige så stiller tager underbevidstheden og sjælen over, og du begynder at sanse indre billeder, fornemmelser, minder, erindringer, følelser, lyde eller lugte. Jeg guider dig op gennem Pejsesalen og videre til Observatoriet, hvorfra din Master SoulKey session tager sit udgangspunkt. Det er din sjæl og dine guider, der bestemmer, hvad du får at se. Jeg optager lyden og skriver noter undervejs. Begge dele sendes til dig efter sessionen. Første session tager op til 3 timer og anden session tager op til 2 timer, men du vil opleve, at tiden flyver afsted, ligesom når man drømmer. Hvis du har behov for at komme på toilettet i løbet af en session, kan det godt lade sig gøre. Du kan også bevæge dig og drikke vand under hypnosen.
5Hvordan er det at være i hypnose?
At være i hypnose kan sammenlignes med at lave en guidet meditation. Kroppen er afslappet og sindet er fokuseret og koncentreret. Du kan bevæge dig og tale og du har din frie vilje til at lade være med at følge hypnotisørens anvisninger, hvis du ikke vil. Mange forestiller sig, at når man er i hypnose, er man helt væk. Sådan er det ikke. Det minder mere om at læse en bog: Du er med i handlingen og ser måske indre billeder, får følelser eller andre sansninger, og samtidig ved du godt, hvor din krop befinder sig.
6Hvordan forbereder jeg mig på en Master SoulKey?
For at kunne booke en Master SoulKey, skal du først have fået en almindelig SoulKey session. Du behøver ikke på forhånd formulere nogen intentioner, men hvis du har nogle spørgsmål eller noget, du er nysgerrig på, har du mulighed for at dele det med mig inden hypnosen starter. Kom så vidt muligt veludhvilet og uden at være påvirket af stimulanser såsom kaffe, alkohol og energidrikke.
7Hvorfor vælge Master SoulKey?
Master SoulKey er for dig, der har prøvet en SoulKey hypnose og ønsker at gå endnu dybere. Et Master SoulKey forløb kan være noget for dig hvis du gerne vil vide mere om, hvem du er som sjæl og hvor du kommer fra samt hvilke kompetencer du bringer med dig hertil, og hvem din sjæl samarbejder med. Det henvender sig også til dig, der ønsker dyb healing på sjæleplan, healing af dine relationer og en stærkere forbindelse mellem dig som menneske og din sjæl. Master SoulKey er også det ultimative eventyr for den nysgerrige spirituelle søgende.
8Kan alle hypnotiseres?
90 % af alle mennesker kan hypnotiseres. De grupper, der ikke kan, inkluderer børn under fire år, personer med nedsatte kognitive evner fx pga. hjerneskader og koncentrationsforstyrrelser, samt personer der lider af psykoser og autisme. Selvom du har prøvet hypnose tidligere, hvor det ikke lykkedes for dig at komme i trance, skal du ikke give op. En succesfuld hypnose afhænger nemlig ikke kun af klientens hypnotiserbarhed men også af hypnotisørens evner, klientens og terapeutens relation, klientens forventninger til det at være i hypnose samt klientens træning i at blive hypnotiseret. For hver gang man prøver at blive hypnotiseret, bliver det lettere at komme i den rette tilstand.

Hypnoterapi

1Hvad er hypnoterapi?
Se kort forklaring på video: https://youtu.be/B9LxkgDCbc4. Hypnoterapi er en effektiv form for terapi, fordi klienten er i hypnose, og der dermed er åben adgang til underbevidstheden. Derfor behøver man ikke bruge lang tid på at finde ud af, hvor et problem stammer fra, men man kan gå direkte til sagens kerne og forløse traumet eller konflikten. En meget udbredt teknik til hypnoterapi er regression. Her går vi tilbage til det allerførste tidspunkt, hvor et problem opstod. Bare det at få forståelsen for, hvor et problem kommer fra, giver en lindring i sig selv. Derudover forløser vi traumet gennem healing og visualiseringsøvelser. En anden teknik er progression, hvor man går frem til et potentielt fremtidsscenarie og undersøger konsekvenserne af forskellige valg. Denne teknik er rigtig god, hvis klientens problem skyldes en uhensigtsmæssig nuværende situation. Udover at gå frem og tilbage i tiden, kan man også bruge hypnoterapi til at lave partsterapi. Der får klientens delpersonligheder, der er i konflikt, mulighed for at komme i dialog og finde det kompromis, som er allerbedst for klienten. Det kan fx være, at én del af dig er meget pligtopfyldende mens en anden del af dig er doven. Dette kan skabe nogle indre konflikter, som kan være svære at overskue i den almindelige vågne tilstand, men i hypnosen kan de enkelte delpersonligheder kaldes frem én ad gangen og få lov at udtrykke sig, så du får en forståelse for, hvorfor du nogle gange handler, som du gør. Når delpersonligehederne laver et kompromis, bliver det meget lettere for dig at træffe beslutninger, som er gode for dig.
2Hvad er hypnotisk trance?
Se kort forklaring på video: https://youtu.be/B9LxkgDCbc4. Hypnotisk trance er en naturlig tilstand, som vi alle kender fra hverdagssituationer. Når man kører ud ad motorvejen og pludselig opdager, at man har været lidt "væk", har man været i det, der kaldes "highway hypnosis" eller "motorvejshypnose". Under en hypnotisk trance er hjernebølgerne på den samme bølgelængde som lige før eller lige efter nattesøvnen. Ordet 'trance' kan måske virke lidt skræmmende, fordi det kan give associationer til tab af fri vilje. Men en hypnotisør kan ikke få en klient til at gøre noget, som klienten ikke selv ønsker. Du kan både tale og bevæge dig under hypnosen. Under hypnosen er kroppen og sindet behageligt afslappet, samtidig med at du er i stand til at fokusere på det, terapeuten siger, og følge dennes instruktioner. Du vil kunne huske ting, som du ellers har glemt, fordi din underbevidsthed husker alt, og det er underbevidstheden, der taler i en hypnose.
3Hvad kan hypnoterapi hjælpe på?
Hypnoterapi kan hjælpe på en lang række psykiske og fysiske problemer. Det kan fx være: Indre konflikter - Traumer og blokeringer - Angst og depression - Fobier - Allergier - Skader - Sygdomme - Uhensigtsmæssige vaner og mønstre, fx overspisning eller rygning - Livskriser og svære livsvalg - Uhensigtsmæssige overbevisninger - Søvnproblemer - Problemer med selvværd eller selvtillid.
4Hvordan foregår en behandling med hypnoterapi?
Først tager vi en samtale, hvor vi afklarer, hvad problemet er, og hvordan du ønsker at komme til at have det. Vi taler om, hvad det vil sige at være i hypnose, og om du har tidligere erfaringer med hypnose. Jeg viser dig en åndedrætsteknik, og vi laver sammen nogle bekræftelser, dvs. vi skriver de overbevisninger ned, du gerne vil have i stedet for dine gamle overbevisninger. Så kommer på du enten på briksen eller divanen, hvor jeg taler dig ned i en behagelig, afslappet tilstand. Jeg fortæller dig nogle ting, du skal forestille dig, og dette hjælper dig til at slappe af og blive fokuseret. Herefter bruger vi en terapeutisk teknik til at forløse problemet. Det kan enten være regression, hvor vi går tilbage i tiden, progression, hvor vi går frem i tiden, eller partsterapi, hvor jeg mægler imellem dine delpersonligheder. Til sidst hjælper jeg dig med at indkode dine nye overbevisninger, så de sletter de gamle overbevisninger, ved at sige dine bekræftelser til dig gentagende gange, mens du er i den rette tilstand. Og så tæller jeg dig op til din vågne bevidsthed.
5Hvordan er det at være i hypnose?
At være i hypnose kan sammenlignes med at lave en guidet meditation. Kroppen er afslappet og sindet er fokuseret og koncentreret. Du kan bevæge dig og tale og du har din frie vilje til at lade være med at følge hypnotisørens anvisninger, hvis du ikke vil. Mange forestiller sig, at når man er i hypnose, er man helt væk. Sådan er det ikke. Det minder mere om at læse en bog: Du er med i handlingen og ser måske indre billeder, får følelser eller andre sansninger, og samtidig ved du godt, hvor din krop befinder sig. Du kan prøve følelsen med denne video, som samtidig træner din evne til at gå i hypnose: https://youtu.be/JAEsDt1aRK4.
6Hvordan forbereder jeg mig på en hypnoterapi-behandling?
Kom så vidt muligt veludhvilet og uden at være påvirket af stimulanser såsom kaffe, alkohol og energidrikke. Du skal helst have en idé om, hvilket problem du ønsker at få løst. Du kan også komme med flere problemer, og så finder vi sammen ud af, hvor vi skal starte.
7Hvorfor bruge hypnose?
Hypnose er en meget effektiv form for terapi, fordi den går direkte til sagens kerne. Når du er i den hypnotiske tilstand, er der adgang til din underbevidsthed, som husker alt. Dermed behøver man ikke bruge lang tid på at tale og analysere sig frem til problemets årsag men kan løse problemet i løbet af én eller få behandlinger.
8Kan alle hypnotiseres?
90 % af alle mennesker kan hypnotiseres. De grupper, der ikke kan, inkluderer børn under fire år, personer med nedsatte kognitive evner og koncentrationsforstyrrelser, personer der lider af psykoser og autisme samt personer der har meget svært ved at slippe kontrollen. Selvom du har prøvet hypnose tidligere, hvor det ikke lykkedes for dig at komme i trance, skal du ikke give op. En succesfuld hypnose afhænger nemlig ikke kun af klientens hypnotiserbarhed men også af hypnotisørens evner, klientens og terapeutens relation samt klientens træning i at blive hypnotiseret. For hver gang man prøver at blive hypnotiseret, bliver det lettere at komme i den rette tilstand.

Healing

1Hvad er healing?
Healing er overførsel af energi fra en ikke-fysisk kilde via healeren til klienten. Denne energi hjælper klientens krop og sind til at komme i balance og genopbygge sig selv.
2Hvad hjælper healing på?
Healing kan hjælpe på en lang række fysiske og psykiske udfordringer. Eksempler kan være traumer, blokeringer, hypersensitivitet, sorg, angst, uro, ubalancer, smerter, skader og sygdomme. Healing kan sågar sendes til situationer, så tingene lettere går som de skal, fx en jobsamtale eller en eksamen.
3Hvordan foregår en healing med klarsyn?
Når du kommer til mig og får en healing, sidder vi over for hinanden. Jeg skaber et healingsfelt omkring dig og lader healingsenergierne strømme igennem mig til dig. Mange mærker at blive kolde eller varme, og at de områder af kroppen, der arbejdes på, bliver aktiverede. Mens jeg healer, sætter jeg ord på, hvad jeg mærker, at healingen gør for dig. Gennem klarsyn kan jeg sætte ord på de bagvedliggende årsager til symptomerne. Hvis du kommer til en Synergihealing, ligger du på en briks, og så lægger både Julie Mariel og jeg blidt hænderne på din krop. Vi kigger begge to ind med klarsyn i den problematik, du kommer med. Du er fuldt påklædt, og der er mulighed for at få et tæppe på. Healing med klarsyn og Synergihealing kan også foregå som fjernbehandling. Her mødes vi online via Zoom, så vi kan se hinanden og tale sammen. På den måde kan du ligge på din egen sofa og modtage healingen. Dette kan føles overraskende meget ligesom de to andre former for healing.
4Hvordan føles det at få healing?
Det er naturligvis altid individuelt, hvordan man oplever at modtage healing. Nogle mærker en hel masse, mens andre ikke mærker så meget imens healingen står på. Det er dog meget almindeligt at opleve kulde, varme og sitren i kroppen, og næsten alle bliver meget afslappede.
5Skal man tro på healing, for det virker?
Nej. Healingen har en effekt i sig selv. Du skal blot sige ja tak til at modtage healingen. Når det så er sagt, så har det altid en positiv effekt at tro på sin egen helbredelse. Dette gælder for alternativ behandling så vel som konventionelle behandlingsformer.
6Bruger healeren sin egen energi?
Nej. Healeren henter energien fra en ikke-fysisk kilde og sender den videre til klienten. På den måde bliver healerens egen energi ikke brugt op. Både Reiki og healingsenergi fra Ny Tids Healing eksisterer som energikilder, som healeren kan forbinde sig til og formidle til modtageren.

Praktiske spørgsmål

1Hvad koster det?
Se venligst de aktuelle priser under "Shop" eller "Om" --> "Priser".
2Hvordan booker jeg en tid?
Du kan booke tid online på siden "book tid" under "om". Du kan også booke en tid ved at ringe eller skrive til mig på mobil 60 85 51 19 eller ved at sende en mail til kontakt@riejespersen.dk. Skriv hvad du ønsker hjælp til, og hvornår du ønsker, at sessionen skal afholdes (inden for tidsrummet mandag-torsdag 9-18 og fredag 9-15).
3Hvor foregår behandlingerne?
Behandlingerne kan foregå online via programmet Zoom eller med fysisk fremmøde på adressen Egå Havvej 21, 8250 Egå. Der er gratis parkering på adressen, og bybus 17 går dertil.
4Hvorfor vælge Rie?
Mine særlige styrker ligger i, at jeg er født med en stor empati, en stærk forbindelse til min sjæl og den åndelige verden, og et par healerhænder, der er trænede gennem mange liv. Jeg sætter etikken først og gør altid mit ypperste for at hjælpe dig med de udfordringer, du kommer med. Jeg har mange forskellige værktøjer, som jeg kombinerer, så de understøtter hinanden og skaber ekstra effektive resultater. Der findes rigtig mange alternative behandlere, så det er ikke altid let at finde den helt rigtige. Jeg anbefaler, at du mærker efter, hvilken behandler, der taler mest til dig. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig, og så vil jeg gerne hjælpe dig med at afklare, om jeg er den rette behandler for dig, eller der er en anden behandlingsmetode, som vil være bedre for dig. På siden "Andre siger" under menupunktet "Om", kan du læse andre klienters udtalelser om deres oplevelser hos mig.
5Hvornår kan jeg få en tid?
Rie Jespersens åbningstid er mandag-torsdag 9.00-18.00 og fredag 9.00-15.00. For at booke en tid: Book tid online på siden "book tid" under "om" eller book ved at sende en mail til kontakt@riejespersen.dk eller en SMS til 60 85 51 19, hvor du skriver, hvad du gerne vil have hjælp til, og hvornår du ønsker at sessionen skal afholdes. Så får du svar hurtigst muligt.
6Hvordan kan jeg betale?
Du kan enten vælge at betale inden sessionen med betalingskort eller Mobilepay via min webshop her på hjemmesiden eller med bankoverførsel til 9129-0004330870, eller du kan betale ved sessionen med Mobilepay til nr. 44197 eller kontant.
7Hvor kan jeg parkere?
Der er gratis parkering på Egå Marina. Benyt venligst den store parkeringsplads på venstre side af Egå Havvej lige over for nummer 21.
8Hvordan kommer jeg til Egå Havvej 21?
Bybus 17 går dertil. Kommer du med bil, er der gratis parkering på den store parkeringsplads lige over for nummer 21. Man kan cykle til Egå Marina ad en hyggelig sti gennem Egå Strandpark.

Rejser: Portal Journeys

1Hvor kan jeg se info om rejser til de bosniske pyramider?
På min søsterside, www.portaljourneys.dk
2Hvad koster rejserne til de bosniske pyramider?
Du kan se prisen for hver enkelt rejse på www.portaljourneys.dk. Priserne varierer en smule fra rejse til rejse, fordi det er lidt forskelligt, hvad der er inkluderet i prisen.
3Hvem er de typiske deltagere på rejser til de bosniske pyramider?
De fleste af vores deltagere er singler og par på 50+ med spirituelle/åndelige interesser.
4Hvor krævende er vandringen i Bosnien?
Det varierer lidt fra rejse til rejse, hvor meget vi vandrer. Derfor er det en god idé at se detaljerne i den enkelte rejseplan. For at kunne komme med helt op på toppen af pyramiderne og for at kunne se alle udgravningerne, skal man kunne holde til at gå ca. en halv time i kuperet terræn eller på trapper. Vi går i et roligt tempo og holder de pauser, der er behov for.
5Kan man følges med Rie og Julie hele vejen fra Danmark til Bosnien og tilbage igen?
Da det er meget efterspurgt at kunne følges med os hele vejen fra Danmark til Bosnien og tilbage igen, tilstræber vi at tilbyde dette, i det omfang det er muligt. Typisk flyver vi selv med fra Billund og oplyser deltagerne om, hvilken afgang vi tager, så du har mulighed for at booke billet på samme rejse og følges med os. Vi kan også være behjælpelige med at anbefale en rute fra København, som deltagerne fra Sjælland kan følges på. Vi er også gerne behjælpelige med at arrangere en transfer fra lufthavnen til indkvarteringen i Visoko. Se den enkelte rejseplan for konkrete detaljer på www.portaljourneys.dk.
6Er flybilletter inkluderet i prisen?
Nej. For at give maksimal fleksibilitet til deltagerne, er flyrejsen ikke inkluderet i prisen. Dette betyder, at du selv kan bestemme, om du vil flyve fra Billund eller København, eller om du hellere vil tage bus eller tog. På denne måde har du også mulighed for at forlænge dit ophold, hvis du ønsker at se mere af Bosnien eller Balkan, når du alligevel er i området.
7Hvor skal vi bo?
Som udgangspunkt bor vi på et skønt og roligt franciskanerkloster i Visoko. Klostret er et nonnekloster, hvor de dyrker deres egne grøntsager i haven. Morgenmadsbuffet på klostret er inkluderet i prisen, og der kan tages hensyn til veganske og glutenfri ønsker. Det er muligt at bestille seng i dobbeltværelse eller et enkeltværelse mod et mindre tillæg. Ændringer omkring indkvartering kan i sjældne tilfælde forekomme (men vi har ikke oplevet det indtil videre), fordi klostret ikke planlægger så langt frem ad gangen og også fungerer som skolehjem uden for ferieperioderne. I tilfælde af ændringer får tilmeldte deltagere straks besked, og vi finder et andet dejligt sted i Visoko.
8Hvordan er temperaturen i Bosnien?
Gennemsnitstemperaturen i Visoko om dagen er 13 grader i april, 17 grader i maj, 21 grader i juni, 24 grader i juli, 25 grader i august og 19 grader i september.
9Alt er udsolgt - kan jeg komme på venteliste?
Ja, send en mail til kontakt@riejespersen.dk, så skriver jeg dig på ventelisten, og du får besked, næste gang vi arrangerer en rejse. Du kan også skrive dig op til nyhedsbrevet fra Portal Journeys for at få direkte besked om kommende rejser. Det kan du gøre på adressen http://eepurl.com/diD-EH.
10Hvad indeholder rejserne?
Portal Journeys til de bosniske pyramider indeholder en skøn blanding af energiarbejde (guidede meditationer, gruppehealing og kanalisering fra guiderne), guidede rundvisninger på pyramiderne, ved udgravningerne og i tunnellerne og selvfølgelig en masse hyggeligt socialt samvær med ligesindede mennesker. Se det detaljerede program i den enkelte rejseplan på www.portaljourneys.dk.
11Vi er allerede en gruppe - kan vi få Rie med som guide?
Hvis du selv kan samle en gruppe, er det muligt at arrangere en særlig rejse tilrettelagt efter jeres ønsker. Send en mail til kontakt@riejespersen.dk med jeres ønsker. Så aftaler vi en pris afhængig af, hvor meget service i ønsker inkluderet i aftalen. Rie kan hjælpe med at planlægge og tilrettelægge turen og/eller tage med som rejseguide.

Foredrag

1Hvornår er næste foredrag om de bosniske pyramider?
Du kan se en oversigt over alle kommende begivenheder i kalenderen i bunden af forsiden af denne hjemmeside, www.riejespersen.dk
2Kommer Rie Jespersen snart til min by og holder foredrag?
Du kan se en oversigt over alle kommende begivenheder i kalenderen i bunden af forsiden af denne hjemmeside, www.riejespersen.dk. Hvis du ønsker at arrangere et foredrag, fx i en forening eller et lokale, du har til rådighed, er du meget velkommen til at sende en mail til kontakt@riejespersen.dk og lave en aftale. Foredragene kan tilpasses i indhold og længde. Prisen kan enten være et aftalt honorar eller en aftalt andel af billetindtægten.
3Holder Rie Jespersen foredrag om andet end de bosniske pyramider?
Ja. Du kan se en oversigt over alle kommende begivenheder i kalenderen i bunden af forsiden af denne hjemmeside, www.riejespersen.dk. Har du ønsker til et bestemt foredragsemne, er du meget velkommen til at tage kontakt på kontakt@riejespersen.dk.


Bag om scenen - til kolleger og andre interesserede

Hvilken fotograf bruger du, Rie?

De nyere billeder er taget af Dominik Falenski. Ældre billeder er taget af Morten Snog Dahl.

Hvilket program bruger du til at holde webinarer og online behandlinger?

Jeg bruger Zoom, fordi det er stabilt, brugervenligt og sikkert.

Hvilket webcam bruger du?

Jeg bruger et Logitech HD 1080p. Lyssætningen er alfa og omega for et godt videobillede. Jeg bruger en dagslyslampe til at give et stærkt og naturligt lys.

Hvilken mikrofon bruger du?

Det er meget vigtigt med en god mikrofon, når man skal lave online hypnose eller guide meditationer, for det skal være behageligt og afslappende at lytte til. Jeg bruger en Blue Yeti mikrofon.